2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست
سلام عزیزم ❤ان شاءالله خدابزرگه

ببخشیدفرشته جون فضولیه...چندسالتونه..خیلی کنجکاوشدم💐😶😂

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من دیگه امیدی ندارم ب اومدنشون  ۴۰ روز گذشت  اولین باره ک این همه وقت نیستن 😔

ولی من امیدوارم نمیدونم چرا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام عزیزم خییلی ازت ممنونم گلمممم❤ همچنین⚘ منم خوشحالم ک شما توجمع مایی  این چندروز ک وقفه ...

چشم عزیز من💗

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
@عشق55       @فرشته_مامان_دختری       @مهدی_آیدا &nbs ...

عزیزسلام‌امیدوارم‌حالتون‌‌خوب‌باشه‌عزیزچهله‌خواستین‌بردارین‌منوحتما‌صداکنید‌التماس‌دعا

آهای ایهاالناس اهل چله ظهور اصلا یادی از این دلشکسته میکنید💔

خیلی غم دارم ماه محرم وصفر داره تموم میشه ولی غم من چی😔

این چند روزه که نبودم قلبم بدجوری شکسته یه اتفاقایی افتاده که درموندم کرده

منم یاد کنید بخاطر امام حسین علیه السلام 

دعا کنید واسه دخترم

دعاکنید که امام رضا علیه السلام روز شهادت شون یاد این دل شکسته کنه ضامن آهوی مظلوم منم بشه 😔💔

اگه بدونید چطور اشک میریزه بخاطر مشکلش به والله که سنگو آب میکنه چه برسه به دل وعمر یه مادر💔

خیلی دعا کنید حداقل خدا توان کشیدن این دردو بهم بده 

چه کنم من😔

کجا برم من😔

درِکدوم ائمه معصومو بزنم من😔

اللهم عجل لولیک الفرج به حق عمه ی سادات

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
آهای ایهاالناس اهل چله ظهور اصلا یادی از این دلشکسته میکنید💔 خیلی غم دارم ماه محرم وصفر داره تموم ...

سلام عزیزم

سادات خانم به شما گفتن نگران نباشید

صبور باش گلم ان شاء الله به بهترین شکل مشکلتون حل بشه

@عطرنرجس1400  

سلام گلم خوبی؟

کم پیدایی؟

چه خبر از چله جدید؟

کی شروع میشه ان شاء الله؟

آهای ایهاالناس اهل چله ظهور اصلا یادی از این دلشکسته میکنید💔 خیلی غم دارم ماه محرم وصفر داره تموم ...

سلام عزیز دلم، توکلتون به خدا باشه. ان شاالله این روزای آخر ماه صفر لطف امام رضا ع شامل حالتون بشه. آمین

سلام عزیز دلم، توکلتون به خدا باشه. ان شاالله این روزای آخر ماه صفر لطف امام رضا ع شامل حالتون بشه. ...

ان شاءالله 🤲

ممنون خواهرمهربونم❤❤❤

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
ان شاءالله 🤲 ممنون خواهرمهربونم❤❤❤

ان شاالله🌹🌹🌹

سلام عزیزدلم 😍😍 بله گلم قطعا چله هست 😍😍 وتکرار همین چلمون فقط تفاوتش اینه ک درسجده  اخر چ ...

عزیزم چله جدید من تگ کنید لطفا یادتون نره🌹🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
@sar_be_hava     سلام فاطمه جان خوبی؟؟  عزیزم شما ازفریبا خبر داری همون کاربر سوار ...

سلام عزیزم..منم از اول محرم هرچه بهش پیام میدم جواب نمیده،الان مختص ایشون اومدم اینجا،شاید اینجا خبری ازش بشه.. متاسفانه منم بی خبرم و خییییلی نگرانشم🥺 خواهشا اگر خبری شد بمنم بگو 😥

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)