2777
2789
عنوان

هاله بی بی چکم واقعا مثبته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 33 پست
زیرچند دقیقه زد

اولی شب زدم هیچی نشون نداد چون حالم بد شده بود رفتم دکتر الکی گفت کرونا داری و یه سرم بهم زدن و اینا چون من میگم شاید عوارض دارو بود دیشب هیچی نشون نداد صب رفتم دیدمش دیدم دوتا خط افتاده برای محکم کاری امروز بازم دوتا زدم نشون داد زیر ۵ تا ۶ دقیقه نشون داد 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولی شب زدم هیچی نشون نداد چون حالم بد شده بود رفتم دکتر الکی گفت کرونا داری و یه سرم بهم زدن و اینا ...

پس مبارکه

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭
خدا رو شکر کن برا خواهر منم دعا کن چهار سال منتظره 

انشالله به حق این ماه عزیز یه نی نی خدا بزاره تو دلش بگو بزن به فاز بیخیالی خودش میگیره من این ماه حتی روزای تخمک گذاریمم مشخص نکردم ولی سعی کردم هر روز رابطه رو حفظ کنم خدارو شکر مثبت شد 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

اره عزیز فردا میخوام برم آزمایش بعدش دیگه نمیدونم باید چیکار کنم 

فول‌یک اسید مه میخوردی اگه نه بخور... بعدم برو دکتر یسری ازمایش میده بهت و هفته هفت اینا انشاالله سونو قلب😍قدمش مبااارک 

فول‌یک اسید مه میخوردی اگه نه بخور... بعدم برو دکتر یسری ازمایش میده بهت و هفته هفت اینا انشاالله سو ...

اره عزیزم یک ماه پیش رفتم دکتر بهم داد هر شب خوردم روزا هم یک روز ویتامین E و یک روز هم مولتی ویتامین توی همین ماه شدم خداروشکر من سه ماه بیشتر جلوگیری نکردم ماه سوم گرفت اون دوتا ماه قبلی هم علائم داشتم ولی همش فکر میکنم توهم بود این ماه اصلا فکرش نکردم و فقط سینه ها نوکش به شدت درد میکرد و یک هفته پیش هم دل درد مثل پریودی میگیره و ول میکنه که خودم شک کردم و دو روز مونده به پریودم جواب مثبت شد 😍😍😍

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

اره عزیزم یک ماه پیش رفتم دکتر بهم داد هر شب خوردم روزا هم یک روز ویتامین E و یک روز هم مولتی ویتامی ...

الهی شکر😍چشمت روشن😍 بعد ازمایش فقط ی دکتر برو‌کار خاصی نمیکنه ازمایش میده کلسیم و فسفر و فاکتورهای خون قند تیرویید گروه خون و ادرار و... ، یادت باشه ناشتا باشی 😘