2777
2789
عنوان

درد قاعدگی

100 بازدید | 15 پست

سلام دوستان لطفا منا راهنمایی کنید بسکی در دوران قاعدگی دردمیکشم جونی برام نمونده هروقت عادت ماهیانه میشوم زیر دلم وپاهام خیییلی درد میگیره ویبوست قاعدگی دردناک میگیرم همش تو دستشویی هستم...رحمم خیییلی سرده وباد سرد تو رحمم هست لطفا راهنمایی کنید چطوری رحمم را گرم کنم ودردهای عادت ماهیانه ام کم بشه میمیرم وزنده میشوم از بسکی درد دارم.

منم به جایی میرسه که هر ماه باید سرم وصل کنم 

یا یکی ی کاچی پر از دارو درست کنه برام تا خوب شم🥺

میشه پروانه🦋شد به هر گلی نشست..🌻اما بهتره مهربون شدو به هر دلی نشست...........❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم همین جوری بودم بخاطر سردی رحم هست که خون لخته میشه و برای بیرون اومدن درد شدید باید تحمل کنیم شب اول زردچوبه ریختم داخل یک کمی آب ولرم خوردم و کیسه آب گرم گذاشتم قسمت پایین شکمم و روی نافم ،باور کنید نفهمیدم کی پریود شدم و کی تموم شد  

منم همین جوری بودم بخاطر سردی رحم هست که خون لخته میشه و برای بیرون اومدن درد شدید باید تحمل کنیم شب ...

واقعا اگر مصرف کنم خوب میشم بخدا خسته شدم ظهر میخواستم ازدرد گریه کنم

کاچی درست کن بجای شام بخور و موقع خواب یه لیوان آب جوش و یه قاشق عسل با نصف قاشق چایخوری زنجبیل بخور ...

اره عصری درست کردم خوردم ظهر هم نبات ودارچین و زنجبیل خوردم

موقع روابط زناشویی باد از رحمم میاد بیرون خیییلی خجالت میکشم.

واقعا اگر مصرف کنم خوب میشم بخدا خسته شدم ظهر میخواستم ازدرد گریه کنم

میگم من خیلی درد داشتم به شوهرم گفتم پریود بعدی میرم رحممو کامل در میارم راحت شم ،ولی تو سایتی دیدم نوشته بود گفتم بذار امتحان کنم دیدم واقعا برای من جواب داد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز