2821
2789
عنوان

کوک گیتار

714 بازدید | 14 پست

بچه ها سلام خوبید 

من یه گیتار بهم هدیه دادن بلد نیستم کوکش کنم الانم همه جا تعطیله تا شنبه نمیتونم تا اون موقع صبر کنم برنامه گیتار تیونا رو دارم اما مشکلم اینه وقتی دارم کوک میکنم هنوز ساز کوک نشده سیم زیر دستم سفت میشه جوری که میترسم پاره بشه چی کار باید بکنم؟ من زیادی حساسم؟ یا ساز گیتار همینه باید سیمش زیادی سفت بشه آخه ما تار داریم یذره سیمشو سفت میکردیم کوک میشد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین من گیتاریستم الان نرم افزاری که خودم باهاش گیتارمو کوک میکنم میفرستم،البته اسکرین شات میفرستم ...

مرسی عزیز جان ممنونم اما منم با نرم افزاری که همه میگن دارم کار میکنم هنوز به اون صدا نرسیدم ساز سیمش سفت شده من با نرم افزار مشکل ندارم میدونم اشاره میکنه برو بالا یا پایین سیم رو که دست میزنم سفت سفته هنوزم کوک نیست آیا برم بالا تر سیم پاره نمیشه؟ 

با این برنامه

هرکدوم از اون پیچ ها که انتهای دسته ست مال یک سیمه 

اینو نصب کن،بعد صدای سیمو در بیار مثلا سیم ۱ بعد اونجا یک سری رنگ میاد،باید طوری پیچو بچرخونی که اون رنگه سبز بشه

دیگه گیتار تیونا رو داری در جهت عقربه ساعت بچرخون تا زمانی که تیک سبز بده سفتیم مشکل نداره

مرسی همین کارو میکنم اما کوک پایینه سیم سفته اشکال نداره؟ باز باید برم بالا؟ 

با این برنامه هرکدوم از اون پیچ ها که انتهای دسته ست مال یک سیمه  اینو نصب کن،بعد صدای سیمو د ...

مرسی این برنامه هم دارم کار کردن با نرم افزار رو بلدم اما سینه سفته هنوز کوک نشده سفته من میترسم پاره بشه؟ شاید چون با تار مقایسه میکنم نمیتونم کوک کنم ببرم هنوز بالاتر؟ مگه سیم گیتار خیلی باید سفت بشه؟ 

نه دیگه نرو بالاتر شل ترش کن چون سفته کوک نمیشه

صدا نداره شل تر که میشه اصلا صدا نداره ساز مشخصه سیماش شله و کوک نیست با نرم افزار هم میرم جلو ساز سیمش سفت میشه بازم کوک نیست میترسم بالاتر برم سیم پاره بشه. اینم بگم سازه هم ساز خیلی خوبیه 

صدا نداره شل تر که میشه اصلا صدا نداره ساز مشخصه سیماش شله و کوک نیست با نرم افزار هم میرم جلو ساز س ...

نه پاره نمیشه

نترس

اینطوری که میگی باید سفت تر بشه 

فوقشم پاره بشه عوض میکنی

چون سیمایی که روی گیتاره سیمای تسته،باید عوض شه

2790
2823
2791
2779
2792