من یه گیتار بهم هدیه دادن بلد نیستم کوکش کنم الانم همه جا تعطیله تا شنبه نمیتونم تا اون موقع صبر کنم برنامه گیتار تیونا رو دارم اما مشکلم اینه وقتی دارم کوک میکنم هنوز ساز کوک نشده سیم زیر دستم سفت میشه جوری که میترسم پاره بشه چی کار باید بکنم؟ من زیادی حساسم؟ یا ساز گیتار همینه باید سیمش زیادی سفت بشه آخه ما تار داریم یذره سیمشو سفت میکردیم کوک میشد
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ببین من گیتاریستم الان نرم افزاری که خودم باهاش گیتارمو کوک میکنم میفرستم،البته اسکرین شات میفرستم ...
مرسی عزیز جان ممنونم اما منم با نرم افزاری که همه میگن دارم کار میکنم هنوز به اون صدا نرسیدم ساز سیمش سفت شده من با نرم افزار مشکل ندارم میدونم اشاره میکنه برو بالا یا پایین سیم رو که دست میزنم سفت سفته هنوزم کوک نیست آیا برم بالا تر سیم پاره نمیشه؟
با این برنامه هرکدوم از اون پیچ ها که انتهای دسته ست مال یک سیمه اینو نصب کن،بعد صدای سیمو د ...
مرسی این برنامه هم دارم کار کردن با نرم افزار رو بلدم اما سینه سفته هنوز کوک نشده سفته من میترسم پاره بشه؟ شاید چون با تار مقایسه میکنم نمیتونم کوک کنم ببرم هنوز بالاتر؟ مگه سیم گیتار خیلی باید سفت بشه؟