2777
2789
عنوان

تول شدن بچه

269 بازدید | 30 پست

سلام خانما، پسرم چندروزه بد خلق و بی اشتها شده و پای چشاش کمی گود رفته و توی خواب سرفه میکنه و روی شکم میخوابه و نق میزنه ، وقتاییم که گریه میکنه آبریزش بینی داره ولی تب نداره، بتظرتون تول شده؟؟؟؟؟؟ چه خاکی به یرم بریزم تو این کرونا تول گیر خطرناکه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

کمک کنید توروخدا🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

تول یعنی چی؟

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

منم تازه بردمش ما میگیم قارق

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تول چیه؟!

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

پسرمن همش اب میخوره  سرفه میکنه دست میبره رو گلوش یکمم تب دار میشه و غذا نمیخوره

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
تول چی هست

یه تیکه غذا یا میوه توی گلوبچه گیر میکنه

آره گلم  دخترمن چندین سال پیش این طور شد من برای اولین بار بردمش تول گیر پوست سیب ریشه فرش دوتا مروارید که خودش ازپتوش کنده بود تول گیر اوورد بیرون بعد بچم اشتهاش بازشد رنگش بازشد وای چه بدبود 

وای تهرانی عزیزم. ؟ کجا بردی؟

نه آذربایجانم 

احتمالا شده 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...