2777
2789
باطل سحر چیه،؟ از کجا بخرم؟

عطاری داره ولی باید از یکی بخری ک رو ب قبلست 

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا تو شهرمون امام زاده هست تو دستشویاش ک بریم روی هر دری از بالا تا پاین درارو اسم خودشون ومادرشونو نوشتن و گفتن سحر ابطال نم چی 

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖

سلام  خوبین این شماره ای که میدم بهتون شماره آقای عبدالهی پور هست ایشون هم دکتر طب سنتی هستن وهم دعانویس کارشون عالیه زیاد پولکی نیستن وفقط برای رضای خدا کار میکنند وهزینه رو بعد از نتیجه دریافت میکنند وهزینه رو به عهده خود طرف میزارند 09911121679بهشون زنگ بزنید راهنمایی لازم انجام میدند.امیدوارم مشکلتون حل بشه ومنم دعا کنید