2777
2789
عنوان

ازدواج اجباری

506 بازدید | 27 پست

اگه زنی عاشق یه مردی باشه

بزور بدنش به یه مرد دیگه

حالا اون زن با اینکه زن رسمی شوهرشه اما تمام فکر و ذکرش پیش معشوقشه رفتارش با شوهرش خیلی زشته اما شوهرش دوستش داره

حق رو به کی میدین؟؟

به هیشکی

حق کجا بود

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به اون شوهر بدبخت از همه جا بی خبر

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

فکر کردم اسم رمان ومیگی

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

زنه موقع ازدواج لال نبوده که میگفته نه مرد رو بدبخت نمیکرد 

به نظرم طلاق بگیرن که مرده لااقل خوشبخت شه

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

اون خانم اگه واقعا معشوقه ش رو دوست داشت هیچ وقت زیر بار ازدواج با یکی دیگه نمیرفت، میتونست به خود پسره یا خانواده پسره بگه که یکی دیگه رو میخواد یا اورژانس اجتماعی یا نه گفتن سر عقد، 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
به اون شوهر بدبخت از همه جا بی خبر

اون شوهر اگه از همه جا بي خبر بود نميبايست با بي خبري ازدواج كنه

پس اونم حق نداره

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.