2777
2789
عنوان

این موضوع داره منو میکشه

666 بازدید | 20 پست

بچه ها من متوجه شدم کلاسای تست از چند هفته پیش شروع شده و مشاورم بهم گفت ثبت نام نکن تا مهر ببینیم شروع مجدد میزارن یا ن...الان این  خیلی رو مخمه چون نمیدونم باید چه غلطی کنم همش گریه همش استرس دارم....اگه کسی واقعن اطلاع داره یا  کلاسای تست قلم چی و گزینه دو یا کلاسینو رو میرفته لطفا بهم بگه از مهر شروع مجدد دارن یا نه......

تو به دوران خودت"منح به دوران {خدم!}

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاس تست ‌.. عزیزم تماااام تمرکزتو بذار رو درس خوندن کلاس تست و...همش چرت ک پرت و بازی مافیاس ...

من واقعا شرایط درسی و پایم خیلی بده مجبورم برا یسری از درسام برم 

کلاسینو از آبان شروع مجدد داشت پارسال چون کنکور عقب افتاد. امسال احتمالا از مهر داره نگران نباش

واقعا؟ برای کلاس اریان حیدری میخام ثبت نام کنم میترسم شروع مجدد نزاره ....کلاسای ادبیات یکتاروهم نمیدونم چطوریه

واقعا؟ برای کلاس اریان حیدری میخام ثبت نام کنم میترسم شروع مجدد نزاره ....کلاسای ادبیات یکتاروهم نمی ...

نگران نباش حتما نوبان داره .ادبیات یکتا رو نمیدونم ولی هامون سبطی خیلی خوبه 

کلا من که ۲۰ سال پیش دانشگاه رفتم الان بهش فکر میکنم میبینم هیچی ارزش گریه کردن و استرس رو نداره راح ...

من پشت کنوری ام واقعا حالم بده انگیزه ندارم ادمی هم نیستم بشینم پا درسنامه بلاخر هرکسی فرق داره ولی خب میخام کلاس صفر تا صد بگیرم استاد روش بهم یاد بدع

کلاس تست نرو ، کلاس برو  کلاس تست فقط مسخره بازیه برای درسی مث زیست هم فقط خوندن نجاتت میده ن ...

برا زبان و دینی و زیست نمیرم ولی درسایی مثل فیزیک و شیمی و ریاضی و عربی و ادبیاتو واقعا نیاز ارم