2777
2789
لعنت واقعا هر سال تا این موقع چند بار قیمه نذری خورده بودم.خودم درست می کنم اما نذری یه چیز دیگس😢

آره منم دو روز پیش درست کردم ولی دلم نذری میخواد

سالای قبل تو محرم زیاد غذا درست نمیکردیم از بس نذری میاوردن 

امسال یه بار کلا نذری خوردم همسایمون داد اونم لوبیا پلو بود

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه محرما به این فکر میکنم چرا همسایه ها و اقوام ما محرما نذری نمیدن🤧 هی

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
من همیشه محرما به این فکر میکنم چرا همسایه ها و اقوام ما محرما نذری نمیدن🤧 هی

شماهمسایه ماهستید

بعددوهفته تعلیق برگشتم قول دادم بعضی تایپکانظرندم بشینم یه گوشه میوه بخورم شماهم لطف کنید بچه خوب باشید
شماهمسایه ماهستید

اطراف شماهم نذری نیست🥺؟

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
کجا زندگی می کنی؟همه جا نذری می پزن محرم

تو شهر میپزن منظورم نزدیک که برامون بیارن نیست، مناسبت های دیگه هست اما محرم نه

اطراف شماهم نذری نیست🥺؟

نه 😩البته بقیه میگن ما ماه محرم اصلاگازروشن نمیکنیم برامون میارن  یاخودش میرن هئیت شام میخورن نهارم میارن اما من تواین چندسال ندیدم

بعددوهفته تعلیق برگشتم قول دادم بعضی تایپکانظرندم بشینم یه گوشه میوه بخورم شماهم لطف کنید بچه خوب باشید

من از پارسال محرم دلم قیمه نذری امام حسین رو میخواد

ولی خب قسمتم نشده....همش میگم حتما لایق نبودم

پارسال عاشورا همسایمون دیدم ظرفا غذا نذریش رو خوردن گذاشتن پشت در خیلی دلم خواست

خودم درست میکنم همه جور غذا ها ولی خب دلم نذری میخواد🙃

چه بد😕نمیشه خونتون رو عوض کنید؟😆

اینم بد فکری نیست👌😂