2777
2789
عنوان

بلو بانک

101 بازدید | 1 پست

• بلو، شعبه مجازی متعلق به بانک سامان می باشد که در قالب یک تیم استارت آپی و زیرساخت های مستقل، با هدف ارائه خدمات بانکی در فضای مجازی فعالیت خودش رو شروع کرده است. 
  • بانک سامان در این رابطه استراتژیک، در قبال کلیه‌ی مشتریان و سپرده‌گذاران بلوبانک، به‌عنوان بانک عامل شناخته خواهد شد و بنابراین، سپرده‌‌های مشتریان، نزد بانک سامان نگهداری می‌شود و بازپرداخت سپرده‌ها، به‌طور کامل تضمین می‌گردد، هم‌زمان هم وجوه مشتریان مورد تضمین صندوق ضمانت سپرده‌های بانکی در بانک مرکزی است. بر همین اساس، کارت‌های بانکی بلو، با پیش‌ شماره کارت‌های بانک سامان صادر می‌شود. (۸۶ - ۶۲۱۹)
  • اتصال بلوبانک به شبکه‌های سراسری بانکی و پرداختی (شتاب و شاپرک)، از مسیر سوئیچ‌های بانک سامان و با نظارت این بانک صورت می‌گیرد و هیچ‌گونه نگرانی را برای مشتریان به دنبال نخواهد داشت.

سلام مجدد دخترا این یه گوشه از توضیحات کارت بلو بانک هستش ... 

اگه خواستین داشته باشین و کارت براتون ارسال بشه توسط بانک باید نرمافزار بلو بانک رو نصب کنید و مراحل مربوطه رو پیش برید.... یه قسمت داره به اسم کد معرف حالا اگه خواستین ثبت نام کنین معرفتی کد من رو بزنید 250هزار پول کم دارم ضروره برای کورتاژ میخوام...اگه این کد رو بزنید 3 تومان برای من فرستاده میشه و این برنامه به شما هم یک کد میده و شمام میتونید کدتون رو برای دیگران ارسال کنید این کد منه MG56JI باید به همین شکل با حروف بزرگ وارد بشه... گفتم که معرفتی بزنین

قربون دست و پنجولتون💖😘😘💐💚 

سلام خوبی

ببخشید تاپیکتو دیدم درمورد بلوبانکه

خواستم بانکینو رو بهت معرفی کنم برا بانک خاورمیانست و برای هر دعوت ۲۵ تومن هدیه میده

اگه دوست داشتی با کد من ثبت نام کن

ممنونتم

این کد من   1RUJ30I

این لینک دانلود برنامه   https://bankino.digital/download    

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊