2777
2789
عنوان

ترس از کنکور

1202 بازدید | 24 پست

دارم روانی میشم خدایا 

من کلاس شیشم ک بودم برا تیزهوشان نوشتنم آزمون اونموقع درسخون نبودم نمیتونستم ب سوالاش جواب بدم بعد از اون دیگه هیچ وقت آزمون شرکت نکردم چون میترسیدم دختر خالم الان تیزهوشان قبول شده 😪همه دختر خاله هام قبول شدن من اصن سر جلسه هم نرفتم چون میترسیدم البته ک دیگه از من گذشته اما بخاطر ترس از سوالای سخت میترسم از کنکور من مطمئنم اگر برم سر جلسه آزمون های آزمایشی نمیتونم جواب دم درس هم بد نیس پایین ترین معدلم ۱۹.۹۳بوده ولی در حد کتاب بلدم بعضیا هستن ک میگن زیر صفر بودن خوندن بهترین چیزا رو هم قبول شدن اونا چجوری میخونن تست زیاد میزنن؟ کلاس میرن؟ چیکار میکنن

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
مشاور داشته باش

پشتیبان؟

یعنی میشه من قبول شم😭استرس کشتتم

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرمنده میپرسما ولی پول داری برا کلاس و ازمون و کتاب خرج کنی؟ اگ داری یا ن  درهر حالت بگو یکم ر ...

آره پول دارم وضعمون خوبه خداروشکر 

۱۵ سالمه و میرم دهم میگن از الان باید برنامه ریزی کنی

بله  با مشاور مشورت کن  راهنماییت میکنه روزانه کدوم درسا رو بخونی  چه کتاب کار های ...

حتما مشاور میگیرم

آره پول دارم وضعمون خوبه خداروشکر  ۱۵ سالمه و میرم دهم میگن از الان باید برنامه ریزی کنی

پس خوبه 

اره واقعا باید از الان تلاش کنی من خودم نخوندم الان مث چی پشیمونم 

از همین الان مشاور بگیر (ی مشاور خوب بگیر اگ دیدی جواب نمیده پس بدون برات خوب نیس و عوضش کن)

کتاب کارای خوب بخر و حتماااا بخون همشو

کلاس هم بنظرم ریاضی رو حتما برو( ی کلاس خوب برو،هرکلاسی هم بدرد نمیخوره) و بیشتر از سه تا کلاسم فلن نرو بهت فشار میاد 

و ی چیزی اگ دیدی مشاورت بهت گفت از همین الان فکر اسایش رو از سرت بیرون کن و بیرون نرو و روزی ده ساعت تا دوازده ساعت بخون، بدون ک بهت خیلی فشار میاد و بعدن کم میاری و خسته میشی

پس خوبه  اره واقعا باید از الان تلاش کنی من خودم نخوندم الان مث چی پشیمونم  از همین الان ...

فقط ببخشید من نمیتونم سوالای بالاتر از سطح کتاب و جواب بدم با خوندن درسنامه ها و تست زدن حل میشه 

پس خوبه  اره واقعا باید از الان تلاش کنی من خودم نخوندم الان مث چی پشیمونم  از همین الان ...

آخه من هر چی میخونم باز سوال ی طور دیگه میاد مثلا ی سری داشتم فیزیک میخوندم نوشته بود نسبت فشار بر توان خب من نمیدونم چیه اصن ک ازش سوال میاد

فقط ببخشید من نمیتونم سوالای بالاتر از سطح کتاب و جواب بدم با خوندن درسنامه ها و تست زدن حل میشه&nbs ...

تاحالا درسنامه نخوندی مگه؟ 

اره بابا حل میشع مشکلت کم کم 

هیچکس نمیتونه با خوندن فقط و فقط کتاب اونم تو درسایی مث ریاضی و شیمی و فیزیک خوب تست بزنه 

تاحالا درسنامه نخوندی مگه؟  اره بابا حل میشع مشکلت کم کم  هیچکس نمیتونه با خوندن فقط و ف ...

من هر موقع سوالی رو اشتباه حل میکنم میره رو اعصابم ولش میکنم حس میکنم نمیتونم قبول شم هیچ وقت آخه ی سوالایی میاد ک من اصلا نخوندم