2777
2789
نمیدونم دیگه خسته شدم هر ماه میگم دیگه بی خیال میشم و ادامه نمیدم ولی وقتی دخترم گریه میکنه پشیمون م ...

شما توصیه های خانم دکتر که اتفاقا همش رو رایگان تو پیجش گفته رو رعایت کن،فقط ۳ماه،اونوقت ببین چطور راحت باردار میشی،اگه بدونی چقدر معجزه تو بیمارانش میبینی تعجب میکنی،فقط و فقط با اصلاح سبک.پشت گوش ننداز

نمیدونم دیگه خسته شدم هر ماه میگم دیگه بی خیال میشم و ادامه نمیدم ولی وقتی دخترم گریه میکنه پشیمون م ...

عزیزم این ماه اگه پری شدی که انشاءالله نشی تو سه روز اول دمکرده پونه بخور بعدم هیچی نخور 

فکر کن این ماه قراره استراحت کنی ماه بعد شروع کنی اصلا این ماه به بارداری فکر نکن 

بعد پاکی هر دو شب یا یه شب در میون اقدام کن تا یه هفته مونده به موعد بعدیت 

به هیچ وجه به بارداری تو این ماه فکر نکن این ماه ماه استراحتته 

در ضمن اگه آزمایش های مربوطه نرفتی سعی کن حتما حتما هم خودت هم همسرت برین

خدایا بیبی چک مثبتم آرزوس خدایا شکرت به آرزوم رسیدم ۱۴۰۰/۴/۱۲ بیبی چکم مثبت شد خدااااااااااایاااااااا شکرت ۱۴۰۰/۵/۶ رفتم سونو تشکیل قلب گفتن قلب کوچولو نینی تشکیل شده شکرت خداجونم سالم برسون دستم😍۱۴۰۰/۶/۶ رفتم سونو ان تی خداروهزار مرتبه شکر نینی سالم و سرحال بود وقتی صدای قلبشو شنیدم و تکون هاشو دیدم آرزو کردم خدا دامن همه ی منتظر ها رو سبز کنه و این حس رو قسمتشون کنه جفتم قدامی پرویا هست و طول سرویکسم ۳۰ یکم نگرانم اما به خدا امید دارم خدا جونم شکرت شکرت شکرت😍۱۴۰۰/۷/۴ رفتم برای مراقبت و صدای قلب نی نی رو دوباره شنیدم خداروشکر اوضاع خوب بود دکترم گفت واکسن کرونا بزن تا خودت و نینی از خطر محفوظ بشین به امید خود خدا واکسن زدیم هم من هم بابایی ☺ نی نی گلم نمیدونم دخملی یا پسر ولی بدون منو ابجی جون و بابایی عاشقتیم برای سلامتی هممون یه صلوات میفرستین خاله ها😍نینی گلم😍 عمر مادر امروز انقدر کنجکاو بودم بدونم چی هستی که رفتم سونو با ابجی جونت به منو آبجی گفتن یه دخمل ناز تو راهه خدا سالم برسونه تو رو پیش ما😍😍😍😍😍۱۴۰۰/۸/۴ رفتم سونو آنومالی خداروشکر همه چیز خوب بود ولی هنوز جفتم سرراهیه😢 امیدوارم بره بالا امروز همه اجزای بدنت رو مو به مو دیدم قربونت بشم دکتر گفت صد درصد یه دخمل طلا تو راه دارم 😍 دورت بگردم پرنسس کوچولو 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب پس تازه اول راهی،اصلا عجله نکن،باردار میشی ایشالا،فقط سعی کن استرس رو از خودت دور کنی،قندو شکر و ...

اره شنیدم میگن استرس بده فقط نزدیکای پریودیم که میشه خیلی استرسم میگیره ماه پیش چهار پنج تا بی بی چک گذاشتم هنوز دوروز به پریودیم مونده بود هی بی بی چک میزاشتم

عزیزم این ماه اگه پری شدی که انشاءالله نشی تو سه روز اول دمکرده پونه بخور بعدم هیچی نخور  فکر ...

مرسی عزیزم

دیروز پریودم تموم شد☹

ازمایش و سونو زیاد دادم همسرمم ازمایش داد همه چی خوب بود

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

استارتر بزار یه امیدواری هم بهت بدم من ماهی که باردار شدم به قدری زیر دل و کمرم درد میکرد که حد و حساب نداشت کلی هم نفخ کرده بودم و ابرو جلو شوهرم نداشتم😂 از همین شک کردم دو روز قبل موعد بیبی زدم مثبت شد شکر خدا ولی یه هاله کمرنگ خیلی کمرنگ که خیلیا تو سایت گفتن منفیه فرداش زدم یکم پررنگ تر شد رفتم از بتا ۱۴ بود و مشکوک ولی بعد یه هفته رفتم مثبت ۲۰۰ بود و مثبت

خدایا بیبی چک مثبتم آرزوس خدایا شکرت به آرزوم رسیدم ۱۴۰۰/۴/۱۲ بیبی چکم مثبت شد خدااااااااااایاااااااا شکرت ۱۴۰۰/۵/۶ رفتم سونو تشکیل قلب گفتن قلب کوچولو نینی تشکیل شده شکرت خداجونم سالم برسون دستم😍۱۴۰۰/۶/۶ رفتم سونو ان تی خداروهزار مرتبه شکر نینی سالم و سرحال بود وقتی صدای قلبشو شنیدم و تکون هاشو دیدم آرزو کردم خدا دامن همه ی منتظر ها رو سبز کنه و این حس رو قسمتشون کنه جفتم قدامی پرویا هست و طول سرویکسم ۳۰ یکم نگرانم اما به خدا امید دارم خدا جونم شکرت شکرت شکرت😍۱۴۰۰/۷/۴ رفتم برای مراقبت و صدای قلب نی نی رو دوباره شنیدم خداروشکر اوضاع خوب بود دکترم گفت واکسن کرونا بزن تا خودت و نینی از خطر محفوظ بشین به امید خود خدا واکسن زدیم هم من هم بابایی ☺ نی نی گلم نمیدونم دخملی یا پسر ولی بدون منو ابجی جون و بابایی عاشقتیم برای سلامتی هممون یه صلوات میفرستین خاله ها😍نینی گلم😍 عمر مادر امروز انقدر کنجکاو بودم بدونم چی هستی که رفتم سونو با ابجی جونت به منو آبجی گفتن یه دخمل ناز تو راهه خدا سالم برسونه تو رو پیش ما😍😍😍😍😍۱۴۰۰/۸/۴ رفتم سونو آنومالی خداروشکر همه چیز خوب بود ولی هنوز جفتم سرراهیه😢 امیدوارم بره بالا امروز همه اجزای بدنت رو مو به مو دیدم قربونت بشم دکتر گفت صد درصد یه دخمل طلا تو راه دارم 😍 دورت بگردم پرنسس کوچولو 
اره شنیدم میگن استرس بده فقط نزدیکای پریودیم که میشه خیلی استرسم میگیره ماه پیش چهار پنج تا بی بی چک ...

توام کارای منو میکنی،منم اون اوایل خیلی استرس داشتم،خیلی عجله داشتم برای بارداری چون سن من و همسرم بالاس،ولی خب استرس فقط شرایط رو بدتر میکنه،الآن دیگه ریلکسم،و‌میدونم آن شالله به زودی منم مامان میشم😊

مرسی عزیزم دیروز پریودم تموم شد☹ ازمایش و سونو زیاد دادم همسرمم ازمایش داد همه چی خوب بود

پس بیخیال این ماه شو این ماه ماه استراحتته بجز شب چهارشنبه برو اقدام اصلا هم به بارداری فکر نکن 😉

استارتر بزار یه امیدواری هم بهت بدم من ماهی که باردار شدم به قدری زیر دل و کمرم درد میکرد که حد و حس ...

جدی ؟؟؟ ایی وای چقد امیدوار شدم؟ خب موقع پریودی دل درد و کمر درد نداشتی؟

جدی ؟؟؟ ایی وای چقد امیدوار شدم؟ خب موقع پریودی دل درد و کمر درد نداشتی؟

چرا اتفاقا هم دلدرد داشتم هم درد سینه ولی اون ماه خیلی زود شروع شد و خیلی شدید بود سرپا نمیتونستم بمونم و کمرم رو با چادر بسته بودم که گرم بشه و دردش کم شه

چرا اتفاقا هم دلدرد داشتم هم درد سینه ولی اون ماه خیلی زود شروع شد و خیلی شدید بود سرپا نمیتونستم بم ...

اره منم این ماه خیلی زود شروع شده نمدونم بخدا دیگه دعا کن بزام