2777
2789
عنوان

بوقلمون

173 بازدید | 7 پست

خانومای کدبانو از گوشت بوقلمون میشه تو چه غذاهایی استفاده کرد.....

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

خیلی غذاها ،مخصوصا اگه محلی باشه که خیلی خوشمزه تر از مرغه 

من اینطوری درست میکنم

میشه مثل قیمه درستش کنی 

میشه باهاش آبگوشت درست کنی فقط به جا نخود لوبیا عدس بریزی 

مثل مرغ هم میشه درستش کرد 

چلوگوشتی هم میشه درستش کرد ولای برنج گذاشت 

میشه پختش با ادویه وپیازوخردش کرد و باهاش ته چین درست کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی غذاها ،مخصوصا اگه محلی باشه که خیلی خوشمزه تر از مرغه  من اینطوری درست میکنم میشه مثل قی ...

من خودم تو فسنجون دیدم ک ریختن....قیمه و قورمه اینام میشه استفاده کرد؟؟؟؟بو شو چ جور بگیریم

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
من خودم تو فسنجون دیدم ک ریختن....قیمه و قورمه اینام میشه استفاده کرد؟؟؟؟بو شو چ جور بگیریم

قرمه  وفسنجون تا حالا درست نکردم باهاش ولی باید خوشمزه باشه 

برا بوشم عزیزم با پیاز فرراوون تفتش بده وبهش ادویه بزن 

یکی از اشناها تو آبلیمو وپیاز میخابونه بعد باز با پیاز وادویه تفت میده 

قرمه  وفسنجون تا حالا درست نکردم باهاش ولی باید خوشمزه باشه  برا بوشم عزیزم با پیاز فرراو ...

مرسی مهربون از راهنماییت💚💚💚