2777
2789

کدو یکی

سریع برو دکتر دارو بنویسه عزیزم

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویتامین سی  دی.زینک پلاس اینا خوبه برا کورنا یه دکتر گفت .آب نمک قرقر کن .آب زیاد بخور .عسل آب لیمو بخور ایشالله چیزی نیست 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

من از پریشب آبریزش بینی دارم.دیروزم گلو درد داشتم که امروز قطع شد.کمی درد داره گلوم

صبح با دکتر آنلاین صحبت کردم گفت فعلا نیازی به دارو نیست.اگه علائم جدید هی اضافه شد یعنی کروناست و اونوقت دارو نیازه

منم امروز صبح که بیدار شدم دیدم گلوم یکم خشکه نمیدونم بخاطر اینه دیشب دوش گرفتم جلو باد کولر بودمه ی ...

نگران نباش من همیشه تابستون بخاطر کولرگلو درد دارم قرص سرماخوردگی بخور آب نمک درست کن خوب میشی 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
کدو یکی سریع برو دکتر دارو بنویسه عزیزم

مامانم مشکوک بود رفت دکتر گفت تست لازم نیست و با روش درمون خونگی رعایت کن و بعد ۱۴ روز تست بده

منم توهم کرونا دارم 

دارم رعایت میکنم تا ۱۴ روز 

۱۶ سالمه

فقط ویتامین سی.. اینی ک خریدین فایده نداره.. حتما دکتر برید. 

مامانم مشکوک بود رفت دکتر گفت تست لازم نیست و با روش درمون خونگی رعایت کن و بعد ۱۴ روز تست بده

منم توهم کرونا دارم 

دارم رعایت میکنم تا ۱۴ روز 

۱۶ سالمه

مامانم مشکوک بود رفت دکتر گفت تست لازم نیست و با روش درمون خونگی رعایت کن و بعد ۱۴ روز تست بده منم ...

خب پس آبگوشت اینا بخور اویشن ، پونه بخور 

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
بعد من دوساله جایی نرفتم.چطور ممکنه آخه

مشکوک به کرونای؟

منم جایی نرفتم اونی ک تو خانوادتون سرکار میره میاد خونع احتمالا از اون گرفتین

من ک اینجوری بهم منتقل شد