2777
عنوان

خبر بارداری

1102 بازدید | 41 پست

بچه ها امروز بی بی چکم مثبت شد،چجوری به شوهرم بگم که خوشحال شه درضمن بارداری دومم هستش😍😍😍

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من به شوهرم بگم باردارم دار میزنه منو. ایندفعه ام عقب انداختم ناجور خیلی حالم بده استرس دارم 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
من به شوهرم بگم باردارم دار میزنه منو. ایندفعه ام عقب انداختم ناجور خیلی حالم بده استرس دارم 

چرا بچه نمیخواین

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

بیبی چک رو بذار توی جعبه باکس - روشو گل بریز و یه نامه کوچولو بنویس مثلا بنویس سلام بابایی ۹ ماه دیگه میام پیشتون مواظب مامانی باش - از قبل هم یه شام خوشگل تدارک ببین و سفره بچین و گوشیتو بذار روی حالت فیلم برداری و فیلم بگیر ولی متوجه فیلم نشه

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
من پیش خودش رفتم بی بی زدم😂😂ازبس هول بودیم😑 بنظرم مژدگونی بگیر سوپرایزش کن،درضمن مبارکه😍

مرسی عزیزم،من سر اولی اونقدر که منتظر بودیم فوری از دستشویی پریدم بیرون بهش گفتم اون موقع خونه بود ولی امروز سر کاره

چرا بچه نمیخواین

یه دختر دارم. نه اصلا شرایط مالیش نداریم . خیلیم تنهاییم شوهرم راضی نیست . میگه شرایط همین یکی جورباشه کافیه. دعاکن حامله نباشم. قرص خوردم اما استرس دارم

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶