2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی بعد از آمپول hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 13263 بازدید | 53 پست
چرا تست بتا نمیری بدی؟

اونقدر تست دادم و منفی شده که بدم میاد برم تست بدم کشش ندارم

شوهرم هم کرونا داره ۱۵ روزه توی خونه م

شاید هم بخاطر استرس این مدت اینجوری شدم 

معجزه زندگی من...خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا ببخشه دخترت و عزیزم ان شاءالله بزودی زود حامله میشی و از انتظار راحت میشی

ان شاءالله،مادرشوهرم میگه اگ بچه نمی اوردی بهتربود تا فقط یکی داشته باشی،تحت فشارم،دخترمم تنهاست،دعاکن باردار باشم،ان شاءالله شمام دامنت سبز میشه🌹🌹

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
ان شاءالله،مادرشوهرم میگه اگ بچه نمی اوردی بهتربود تا فقط یکی داشته باشی،تحت فشارم،دخترمم تنهاست،دعا ...

چه حرفا

بهش اهمیت نده

ان شاءالله بزودی زود حامله میشی بحق صاحب این روزا

عزیزم منم دقیقا مثه تو هستم این ماه از ۳پری هم آترو خوردم هم کلومیفن رو ۸و۹هم سینال اف زدم روز ۱۰.۱۱.۱۲اچ ام جی وروز ۱۵ اچ سی جی بااین همه دارو فقط یه فولی ۱۸داشتم منتظرم ببینم نتیجه داده یانه 

من یه خانوم خانه دار عاشق همسرو بچه هامون😍
عزیزم منم دقیقا مثه تو هستم این ماه از ۳پری هم آترو خوردم هم کلومیفن رو ۸و۹هم سینال اف زدم روز ۱۰.۱۱ ...

البته همه میگن اثر او سی جی تا ۱۴روز تو بدن هست و بیبی مثبت کاذب نشون میده ولی مال من بعدروز پنجم منفی شد ممکنه آمپول اثر نزاشته؟

من یه خانوم خانه دار عاشق همسرو بچه هامون😍
عزیزم منم دقیقا مثه تو هستم این ماه از ۳پری هم آترو خوردم هم کلومیفن رو ۸و۹هم سینال اف زدم روز ۱۰.۱۱ ...

ان شاءالله که نتیجه داده باشه😘

البته همه میگن اثر او سی جی تا ۱۴روز تو بدن هست و بیبی مثبت کاذب نشون میده ولی مال من بعدروز پنجم من ...

نمیدونم برای منم روز فک کنم نهم یا دهم بعد آمپول منفی بود

ان شاءالله با دعای شما عزیزم⁦❤️⁩

عزیزم منم این ماه اچ سی جی زدم. روز ۱۶ مرداد 

همش درد کمر دارم سینه هامم باد کرده همش حس میکنم میخام پریود شم. شمام این علائمو داشتی؟ من تا وقتی که ۱۴ روز نشه اصلا بیبی چک نمیزنم . 

ایشالا شما بیای خبر خوش بدی. من که دیگ امیدی ندارم

خدایا راضیم به رضای خودت 
عزیزم منم این ماه اچ سی جی زدم. روز ۱۶ مرداد  همش درد کمر دارم سینه هامم باد کرده همش حس میکنم ...

عزیزم من یازدهم زدم دقیقا از شبش شوهرم کرونا گرفت و من همش توی اضطراب و کار کردن بودم

ولی از چهارشنبه جوری دل درد پریودی داشتم که گفتم الان میشم ولی هنوز نشدم

من قرص مدروکسی پروژسترون هم خوردم احتمالا تأخیر بخاطر قرص باشه ،کمردرد از دیروز دارم ولی نه زیاد

ولی سینه هام همیشه قبل پریود سنگین و دردناک میشد این ماه سفت نیست گاهی تیر می‌کشه که قبلا هم بود 

کلا ببین اصلا به علائم توجه نکن هر علامتی و بخونی توی خودت ظاهر میشه

بسپار به خدا و امام حسین ان شاءالله که وقتش نزدیک باشه و بهمون بچه های خوب و سالم و صالح بدن