2777
2789
عنوان

کرونا

194 بازدید | 23 پست

دو روزه با مامانم کرونا داریم

ولی تست ندادیم 

دلم میخاد فردا یا پس فردا تست پی سی ار بدم

اصلا نمیدونم چیکار کنم ۲ روز اول خسته شدم

فعلا با اب هویج و اب عسل لیمو شروع کردیم

اگه تنگی نفس و کمبود اکسیژن دارین سریع برین اسکن ریه بگیرین ، وگرنه تست مهم نیست وقتی خودتون میدونین ...

اسکن ریه باید ۵ روز بگذره قبلش خطا داره

اینو کسایی که کرونا داشتن گفتن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تست مهم نیست ممکنه کاذب در بیاد برین دکتر عفونی نذارین بیشتر بگذره هر چی زودتر برین دکتر درمان راحت ...

تست واسع این میگم ک شاید نباشه

چون مادرم تو سرکار با مواد شوینده سرکارو داشت این موادا خودش ضد عفونیه

خداروشکر سرفه های مکرر نداره

تست مهم نیست ممکنه کاذب در بیاد برین دکتر عفونی نذارین بیشتر بگذره هر چی زودتر برین دکتر درمان راحت ...

دکتر که مامانم رفت واسه اینکه ببینه کرونا داره یا ن

دکتر بهش قرص داد و ی سرم زد حالا یا بعد ۱۴ روز تست میدیم یا فردا پس فردا

اگه تنگی نفس و کمبود اکسیژن دارین سریع برین اسکن ریه بگیرین ، وگرنه تست مهم نیست وقتی خودتون میدونین ...

سرفه های مکرر نداریم

من خودم اصلا علائمم سرفه نبود

کمر درد شدید داشتم با یه استامینوفن خوب شد

با تهوع

تست واسع این میگم ک شاید نباشه چون مادرم تو سرکار با مواد شوینده سرکارو داشت این موادا خودش ضد عفون ...

عزیزم هر دو تون دارین مطمئن باش که گرفتین

این که  سرفه نداره عالیه اما این کرونای جدید خیلی مرموزه 

خودشو خفیف نشون میده اما یهو بدون علامت خاصی شدید میشه

بودن کسایی که درگیری ریه داشتن تو هفته دوم اما تا قبل اون علامت خاصی نداشتن 

دکتر که مامانم رفت واسه اینکه ببینه کرونا داره یا ن دکتر بهش قرص داد و ی سرم زد حالا یا بعد ۱۴ روز ...

کلا با تست کاری ندارم ولی حتما برین متخصص عفونی هر دکتری تشخیصش تو کرونا خوب نیست

تا سه هفته مراقب باشین مرتب اکسیژن خون و چک کنین حتی اگه سرفه و تب ندارین

متاسفانه کرونا دلتا خیلی مرموزه ولی اگه زود برین دکتر هیچی نمیشه 

عزیزم هر دو تون دارین مطمئن باش که گرفتین این که  سرفه نداره عالیه اما این کرونای جدید خیلی مر ...

مرسی

ولی من ادم استرسی هستم با این حرفا استرس میگیرم چون من فقط ۱۶ سالمه نمیتونم کسیو ببرم دکتر مادربزرگم اینا فعلا بهش رسیدگی میکنن 

مامانم اونور قرطینس چون مشکوک ب کروناس منم ۶ ماه معده درد داشتم قرص میخوردم الان شاید واسه اونه بازم نمیدونم چون توهم کرونا دارم هم استرس مادرمو فعلا که ۲ روز گذشته 

چون داییم هم گرفت با ابلیمو عسل و اب سیب و اب هویج تو یه هفته خودشو درمان کرد

دکتر که مامانم رفت واسه اینکه ببینه کرونا داره یا ن دکتر بهش قرص داد و ی سرم زد حالا یا بعد ۱۴ روز ...

اینم یادم رفت بگم همسایمون کرونا داشت سریع رفت دکتر تستش منفی شد دارو خورد همون روز خوب شد فکر کرد کرونا نیست شروع کرد به خونه تکونی بعد چند روز حالش بد شد فهمید کرونا داشته اما چون با کار کردن خسته کرده بود خودشو یهو نشون داد واسه همین میگم تا سه هفته مراقب باشین اونم تا ۴ روز خوب بود یعنی یکی دو روز علائم داشت که با دارو خوب شد بعد تا ۴ روز علائم نداشت بعدش یهو بی حال شد

الان خدا رو شکر خوب شده 

پس اگه با دارو بهتر شدن بازم مراقب باشین 

کلا با تست کاری ندارم ولی حتما برین متخصص عفونی هر دکتری تشخیصش تو کرونا خوب نیست تا سه هفته مراقب ...

دیروز دکتر بودیم

ما مازندرانیم پیش دوتا دکتر قدیمی ک تجربه دارن رفتیم و هردوتاشون یه قرص دادن و گفتن چیزای طبیعی بخوره

تست باید بگیریم ببینیم اصلا کرونا هست یا نه 

تست پی سی ار فکر کنم دقیق تر از همشونع 

اینم یادم رفت بگم همسایمون کرونا داشت سریع رفت دکتر تستش منفی شد دارو خورد همون روز خوب شد فکر کرد ک ...

حتما

ما که بدون علائم نیستیم 

الانم زیاد مامانم اوکی نیست بی حاله

اینم یادم رفت بگم همسایمون کرونا داشت سریع رفت دکتر تستش منفی شد دارو خورد همون روز خوب شد فکر کرد ک ...

پس به نظرم کسی که حالش بد میشه روز اول نباید تست بده باید ۳ ۴ روز بگذرع

درسته؟

مرسی ولی من ادم استرسی هستم با این حرفا استرس میگیرم چون من فقط ۱۶ سالمه نمیتونم کسیو ببرم دکتر ماد ...

استرس نداره عزیزم 

خوب میشن نگران نباش

یعنی داییتون نمیتونه ببرتش دکتر ؟

کروناهای قبلی آخه فرق داشته 

مادرتون که دکتر رفته بازم دکتر رفتن و ادامه بده همین

دور و بر من هر کی کرونا داشت رفت دکتر زود خوب شد عزیزم نگران نباش 

فقط استراحت کنه مایعات زیاد مصرف کنه و دکتر رفتن و سرم زدن و ادامه بده همین