2777
2789
عنوان

خطt پایین تر از حد معمول

597 بازدید | 15 پست

اگر اینجوری بشه مثبته؟ تو عکس کمرنگ تر از واقعیته ولی مشکلم اینه پایین تر از حد معموله همینجایی که نقطه گذاشتم یه هاله صورتیه

الهی و ربی من لی غیرک.... الهی رضا برضائک تسلیما لامرک لا معبود سواک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایین بالاییش ک مهم نیس بابا

اون به جاگذاری کیت داخل این کاور پلاستیکیه ربط داره، دوتا خط با فاصله کم از هم باید پررنگ شن به اون تی و سی نگا نکن

!WTF : Wow That's Fantastic
پایین بالاییش ک مهم نیس بابا اون به جاگذاری کیت داخل این کاور پلاستیکیه ربط داره، دوتا خط با فاصله ...

بدون در نظر گرفتن جایt دوتا خطه یعنی مثبته؟

بدون در نظر گرفتن جایt دوتا خطه یعنی مثبته؟

آره دیگه

ببین ببی چک اینطوری کار میکنه که خط اولش رو به ماده ای آغشته میکنن ک درمقابل ادرار واکنش بده و رنگش عوض شه، خط دومش رو به ماده ای آغشته میکنن که فقط دربرابر هورمون بارداری واکنش بده و رنگش عوض شه.

دیگه اون تی و سی و اینا قرطی بازیه

آره دیگه ببین ببی چک اینطوری کار میکنه که خط اولش رو به ماده ای آغشته میکنن ک درمقابل ادرار واکنش ب ...

خدا از دهنت بشنوه😍😍😍

خدا از دهنت بشنوه😍😍😍

ببین من بی بی چک زدم یه هاله انداخت، تست اچ سی جی دادم بتا ۱۵۰۰ بود، ۶ هفته باردار بودم😍

ان شا الله برای تو هم همینطور باشه😍

برو آزمایش خون بده اگه اقدام داشتی و واقعا شک داری

ببین من بی بی چک زدم یه هاله انداخت، تست اچ سی جی دادم بتا ۱۵۰۰ بود، ۶ هفته باردار بودم😍 ان شا ...

میدونی من پریودم فوق نامنظمه، در حد ۶ ماهی یه بار، بعد کلی دارو خوردن و باردار نشدن کلا بی خیال شدم، دیگه نه قرصی خوردم نه چیزی، دوماه هم هست پریود نشدم، از شدت حالت تهوع صبحگاهی و تیرکشیدن تخمدانهام مشکوک شدم و تست گذاشتم، اولیش یه هاله کمرنگ بعد دوساعت دیدم(دقیق نمیدونم کی افتاده چون ولش کردم رفتم) دومی هم که این شد، هاله انداخت ولی پایین😑 اصلا با این شدت تنبلی نمیدونم باید امیدوار باشم یا نه، فقط حالت تهوع صبحگاهی و بعد غذا بیچارم کرده

میدونی من پریودم فوق نامنظمه، در حد ۶ ماهی یه بار، بعد کلی دارو خوردن و باردار نشدن کلا بی خیال شدم، ...

ببین تو عین منی، من انقد پریود نمیشم، که الان سن بارداریم مشخص نیست😐😂 باید یک شهریور برم سونو بدم تا سن جنین معلوم بشه😂

ببین تو عین منی، من انقد پریود نمیشم، که الان سن بارداریم مشخص نیست😐😂 باید یک شهریور برم سونو بدم ...

چه باحال، خدا کنه منم حامله باشم😍 نمیدونم امروز برم ازمایش یا نه؟