2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم؟

223 بازدید | 26 پست

از دیروز بدنم کوفته ست و یجاهاییشم درد میکنه بیشتر پام دردش یجوریه که انگار تیر میکشه.گلاب به روتون اسهالم گرفتم. سرفه های تک و توک دارم و یه سنگینی خیلی کم رو قفسه سینه . از تست کرونا میترسم. اصلا نمیخام انجامش بدم راه دیگه هیت بفهمم که کروناست یا نه؟

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

بله کروناست

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تستم پنچاه پنچاه است

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
تب و لرزم دارم از دیروز لباس کاموا تنمه

خووودشششه

تست نده كرونا گرفتي 

اگ تب طولاني مدت يا تنگي نفس و سرفه هاي زياد داشتي ك روب بدتر شدن ميرفت برو دكتر 

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰
من ۳روزه تب دارم سردمه گلو درد شدید گوش درد اسهال و تهوع اما کرونا نبود هرچی کرونا نیس که

ازکجا فهمیدی کرونا نیست؟ولی خب الان چله تابستون چه سرماخوردگیی

دکتر برو اگ نیاز باشه خودش میگ تست بده یا ن

نیاز نباشه با دارو تو خونه قرنطینه میکنت

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️
تست نده كرونا گرفتي  اگ تب طولاني مدت يا تنگي نفس و سرفه هاي زياد داشتي ك روب بدتر شدن ميرفت ب ...

یعنی الان نرم دکتر؟میخاستم برم

من ۳روزه تب دارم سردمه گلو درد شدید گوش درد اسهال و تهوع و بدن درد اما کرونا نبود هرچی کرونا نیس که

چي بود پس؟ 

ب جواب منفي تست ها مخصوصا با اين جهش جديد ك خيلي منفي كاذب داره اصلا اطمينان نكن 

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰
برو تست بده نه درد داره نه اذیت خیلی راحته منم می ترسیدم ولی بعدا از ترس بی مورد خوردم خندم می گرفت

خیلی حالت چندشیه