2821
2789
عنوان

کمکم میخوام 😪

278 بازدید | 20 پست

خیلی خجالتیم اصلا اجتماعی نیستم روابطم خیلی کمه نمیدونم چکارکنم مثلا خواستگارمیادخجالت میکشم چای ببرم یامهمانی شلوغ باشه خجالت میکشم میوه تعارف کنم یا....بخوام بایکی حرف بزنم نمیدونم چی بگم خواهرمم۳۴ سالشه اونم مثلا منه خجالتیمون ارثیه.۲۴سالمه یه ازدواج ناموفق داشتم درسم تاسیکل خوندم خانوادم خیلی تعصب دارن نمیتونم برم تنهابیرون یاکلاسی شرکت کنم حتاتلفنی نمیتونم بادوستام حرف بزنم 😭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم درونگرایی 

اخه دستومن نیست میخوام برونگراباشم ولی دوروریام همشون انرژی منفی میدن ازخواهروبرادردایی عمه و....کاری روک خودم میخوام نمیتونم انجام بدم باید بقیه ازم راضی باشن سبک زندگیه ماااینطوره 

اخه دستومن نیست میخوام برونگراباشم ولی دوروریام همشون انرژی منفی میدن ازخواهروبرادردایی عمه و....کار ...

اهامیت نده درونگرا بوونم ارثیه واسه همینه که اینطوریه بنظرم پیش مشاور برو ولی خودتو اذیت نکن منم درونگرام هر کی میبینتم میگه چقد مغروری ولی در اصل من خجالت میکشم 

2790
2823
2791
2779
2792