2789
عنوان

تاپیک خصوصی

144 بازدید | 12 پست

یکی از شرایط حذف شدن تاپیک اینه که خصوصی باشه

اگه تاپیکاتونو حذف کرد یا کلا میدونید بگید باید خیلی خاص باشه یا نه؟

ممنون اگه میدونید جواب بدید

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

خط اول رو فقط متوجه شدم😐

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نشدم چی گفتی عزیزم

برای اینکه تاپیکو حذف کنن تاپیک باید خصوصی باشه 

میخوام بدونم حتما باید خیلی چیز خاصی باشه یا حدف میکنن

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
نه  من همین دیروز یه تاپیک درمورد اینکه کرونا به ریه هام رسیده یا نه داشتم نی نی یار حذفش کرد& ...

ممنون

برای اینکه تاپیکو حذف کنن تاپیک باید خصوصی باشه  میخوام بدونم حتما باید خیلی چیز خاصی باشه یا ...

نه حذف میکنن

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
خط اول رو فقط متوجه شدم😐

منظورم این بود که تاپیکایی که خیلی خصوصی نیستن حذف میشن یا باید حتما خیلی خاص باشه

منظورم این بود که تاپیکایی که خیلی خصوصی نیستن حذف میشن یا باید حتما خیلی خاص باشه

خصوصی یعنی اطلاعات شخصی گذاشته باشی

اسم و ادرسی از خودت

اسم خواهر شوهر مادر شوهری چیزی ک باعث بشه لو بری

عکسی گذاشته باشی ک مونده باشه.

اینارو راحت حذف میکنه نی نی یار

ولی مثلا درمورد گوشتکوب تاپیک بزنی بگی حذفش نمیکنه! چون خصوصی نیست.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
خصوصی یعنی اطلاعات شخصی گذاشته باشی اسم و ادرسی از خودت اسم خواهر شوهر مادر شوهری چیزی ک باعث بشه ...

ممنون