2777
2789
عنوان

ی سوال

285 بازدید | 30 پست

دوستان من روسری ک سرم میکنم موهام ی مقداری بیرونه وقتی ک روسریم و میارم جلو جوری ک موهام اصلا مشخص نباش بهم نمیاد و زشت میشم البته مامانم و خواهرمم بهم میگن اینجوری بهت نمیاد . چجوری بعضی ها روسریشون کامل جلو اصلا موهاشون مشخص نیست و خیلی بهشون میاد چرا من زشت میشم پس

منم حجاب بهم نمیاد🤣🤣

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یه سری هد های خوشگل هست اونارو تست کن شاید بهت میومد. ولی فرم صورت هم خیلی مهمه منم اکثر وقتا حجابم کامله اما جایی بخوایم عکس اینا بگیریم معمولا مو بیرون میذارم چون واقعا خیلی زشت میوفتم :(

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز