2789
عنوان

فیلر زیر چشم

8230 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها،تا حالا کسی فیلر زیر چشم زده که بعد از یه مدت وقتی بخنده یا صبح از خواب پاشه ببینه زیر چشمش پف کرده؟؟؟؟

واسه من اینجوری شده نمیدونم باهاش چیکار کنم😭😭😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چند وقته زدی؟؟؟؟؟پفش میخابه خوب میشه

دو ساله زدم،هی منتظر بودم فیلرم از بین بره و خوب بشه دو سال تحمل کردم،دیدم خوب نشد رفتم آنزیم زدم یک هفته پیش ولی بازم همونجوریه🥺🥺🥺

به نظرتون باید بیشتر بذارم که از زدن آنزیم بگذره تا نتیجه ی نهایی رو ببینم یه دیگه اثر آنزیم همین بود؟؟؟اخه زیر چشمم گود شد ولی اون پفه که هر از گاهی میاد بازم هست

من تقریبا همه جای صورتم رو فیلر زدم،زاویه خط گونه،لب ولی فیلر زیر چشمم اینجوری شد،بقیه جاها اوکیه،خی ...

منم میخوام برم درد نداشت فیلر زیر چشم؟

🧡🧡🧡گروه نارنجی وزن اولیه و فعلی۷۸ شروع ۱۹فروردین هدف ۶۳ 
چقدر دوام داشت فیلر قیمت های دیگه یعنی چقدر بعد دوباره باید انجام بدی؟

من تقریبا چهار پنج سالی هست که پشت سر هم میزنم،هی ترمیم میکنم ،سری اول که زدم تقریبا کسی تغییرات رو حس نمیکنه،چون شاید سی درصدش بمونه،یک ماه بعد رفتم دوباره همون نواحی رو تزریق کردم که این سری بیشتر موند،از اون به بعد هر شش ماه یکبار میرم میزنم،الان آخرین باری که زدم آذر بوده و تا الان تکون نخورده،همه اینایی که گفتم واسه کل صورتمه به غیر از زیر چشم

تنها جایی که درد نداره زیر چشمه،اصلا درد نداره،ولی زاویه فک خیلی درد داره😬😬😬😬

منم میخوام برم واسه چشمام اگر این کرونای وحشی بزاره لبم دوست دارم ولی میگن دردش قابل تحمل نیست منم کم تحملم تو درد

🧡🧡🧡گروه نارنجی وزن اولیه و فعلی۷۸ شروع ۱۹فروردین هدف ۶۳ 
منم میخوام برم واسه چشمام اگر این کرونای وحشی بزاره لبم دوست دارم ولی میگن دردش قابل تحمل نیست منم ک ...

لبم تقریبا درد داره،ولی غیر قابل تحمل نیست،بی حسی هم که میزنن درد رو خیلی کم میکنه،ولی زیر چشم اصلا درد نداره،من که از زیر چشمم راضی نیستم اصلا و واقعا اذیتم میکنه،آنزیمم زدم که فعلا بی تاثیر بوده

ولی اگه برگردم به عقب زیر چشم رو نمیزنم،مزو میکنم یا نهایت مزو ژل میزنم که حجم نده 😩😩😩

لبم تقریبا درد داره،ولی غیر قابل تحمل نیست،بی حسی هم که میزنن درد رو خیلی کم میکنه،ولی زیر چشم اصلا ...

به نظرت منم برم برای سیاهی و چروک منو انجام بدم؟ اخه میخوام این مشکلم حل شه میگن فیلر درستش میکنه 

بعد اینکه هزینه فیلر چنده