2777
2789
عنوان

اشاعه فحشا

273 بازدید | 18 پست

بچه ها شنیدین قراره مستمری پدر به بازمانده دختر که پدر و مادر فوت شدن به یک سوم کاهش پیدا کنه میدونین اگه اینجوری بشه چقدر فحشا زیاد میشه مثلا اگه یه دختر مجرد حقوق پدرش ۴۲۰۰ بود الان به یک و خورده ای میاد تازه بعضیا هم اجاره خونه میدن چه میشود خدا رحم کنه به زنان سرزمینم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه هرکی حقوقش نصف میشه یاکمتر میشه ازاین کارا میکنه چ ربطی داشت؟؟

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

چه ربطی داش  ب فحشا بعدم هر خزعبلی رو نشر ندید

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز 

درباره این قانون اطلاعی ندارم ولی بنظرم بهتره همه خانما واسه خودشون درامد داشته باشن اصلا مشخص نیست در اینده این بیمه ها بتونن از عهده پرداخت مستمری ها بربیان همین الانم تامین اجتماعی داره لنگ میزنه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

عزیزم وقتی یه دختر هیچ کاری بلد نیست یا حتی کار هم میکنه ولی حقوق ناچیز داره و باید اجاره خونه بدهد اگر حقوق پدرش به یک سوم برسه از کجا خرج کنه مجبوره تن فروشی کنه یا حتی بعضی دخترا ناتوان هستن یا سنشون بالاس نمیتونن کار کنن