2777
2789
ملکه کیه ؟؟  اریا با البرز پسرخاله ان ؟؟

ملکه همون لعیا مادر آریاس دیگه

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           
لعیا روانی میشه میره آسایشگاه افرا تیپ خفن میزنه با البرز انگار میخوان برن آلمان ولی افرا ناز میکنه ...

چرا لعیا رفت تیمارستان؟اون که از منم سالم تر بودد،و خورشید چی شد؟؟

پیشاپیش ممنون از پاسخگوییت

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرهاد برادر افرا بود آها راستی آریا و البرز برادرن پدرشان یکی مادرشون جدا

یعنی لعیا و مادر البرز هوو بودن؟!

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲
مادر البرز زن اول پدر آریا یعنی جلال بود خورشید اصلا مادرش نبود نه تنی نه چیز دیگه

پس لعیا چش بود اومد معتادش کنه خخخخ عجباا

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲
فرهاد کیه ؟؟ پس الان کجاست ؟؟ لعیا چرا خواست البرز رو کسی نشناسه ؟ 

عزیزم منم نصفه نیمه دیدم فیلمو بچه ها کامل دیدن میدونن. فرهاد داداش افراس.البرز میگن داداش آریاس از زن اول بابای آریا.

مادر البرز زن اول پدر آریا یعنی جلال بود خورشید اصلا مادرش نبود نه تنی نه چیز دیگه

ی سوال مو سفیده پس چش بود می‌گفت من باباتم؟

چرا لعیا رفت تیمارستان؟اون که از منم سالم تر بودد،و خورشید چی شد؟؟پیشاپیش ممنون از پاسخگوییت

لعیا موقع دستگیر شدن خیلی موادی که ساخته بودن رو  خورد

خورشید هم زندگی کرد انگار با بچه های بی سرپرست بود و از اونا مراقبت میکرد نمیدونم

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/