2777
2789
عنوان

وزن پسرم😞

289 بازدید | 10 پست

بچم ۶سالش تموم شده از زمستون وزنش رو ۲۳ مونده بالا نمیره خیلی بهش میرسم غذاشو خوب میخوره کلی سویق ومکمل وچهارمغز وخلاصه همه چی ولی وزنش ثابته خیلی نگرانم😔جنب وجوشش بیش ازحد زیاده ازصب تاشب سرپاست 

وجدان،صدای خداست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه دیگه  چیزای مقوی هم بهش میدی عیب نداره به خاطر جنب و جوش زیادشه

آخه میترسم مشکلی داشته باشه که یه کیلو هم اضافه نکرده تواین مدت،بنظرتون ببرم دکتر غدد؟

وجدان،صدای خداست...
خوبه که وزنش خواهرزادم هفت سالشه ۱۸ کیلو

خواهرزاده های من همشون بالا ۳۰ان بچم پیش اونا خیلی لاغره،نگرانیم بیشتر بخاطر اینه که اززمستون حتی یه کیلو هم زیاد نشده نکنه مشکلی باشه،؟

وجدان،صدای خداست...

وزنش خوبه الکی استرس نکش، من دیروز پسرم رو بردم بهداشت دی شش سالش تموم میشه بیست و دو کیلو بود بهداشت گفت خیلی خوبه از نمودار بالاتره

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
وزنش خوبه الکی استرس نکش، من دیروز پسرم رو بردم بهداشت دی شش سالش تموم میشه بیست و دو کیلو بود بهداش ...

اخه الان یه ساله ثابت مونده ترسم ازاینه😑

وجدان،صدای خداست...
تو این اوضاع کرونا فعلا نبرش داداش منم همین بود از هشت سالگی یهو وزنش زیاد شد تپلم شد😂 به خاطر جنب ...

مرسی عزیزم خداکنه پسر منم یکم چاق شه مردم فکر میکنن مادر کم کاری میکنه به خدا صب تاشب بفکرشم

وجدان،صدای خداست...
خواهرزاده های من همشون بالا ۳۰ان بچم پیش اونا خیلی لاغره،نگرانیم بیشتر بخاطر اینه که اززمستون حتی یه ...

چقد زیاده وزنشون بنظرم خوب نیس اونجوری. پسر تو خوبه وزنش نرمالع شایدم بالاتر

چقد زیاده وزنشون بنظرم خوب نیس اونجوری. پسر تو خوبه وزنش نرمالع شایدم بالاتر

اره تپلن اصلا ورزش نمیکنن پسرمن ازصب تو حیاط دوچرخه وتوپ بازی میکنه اصلا استراحت نداره

وجدان،صدای خداست...