2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم بلایک لطفا اسی

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

از ۱۰۰رسیدم ۷۵ قبل ازدواجم الان دوباره چاق شدم هر روزم دارم چاق تر میشم دیگه برام آرزوی محال شده نمیدونم چیکار کنم افسردگی گرفتم 

...آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم !  آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم! از آتش دوزخ نهراسیم که آن شب.....  ما توبه  شکستیم ولی دل نشکستیم .......!!

من ۷۹ بودم رفتم پیاده روی سه ماه شدم ۶۹

بعدم رفتم باشگاه الان۶۵ هستم.

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
تو بارداری چاق شدم  بچه داری لاغرم کرده

چجوری من شیرم میدم چاق تر شدم 

...آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم !  آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم! از آتش دوزخ نهراسیم که آن شب.....  ما توبه  شکستیم ولی دل نشکستیم .......!!
از ۱۰۰رسیدم ۷۵ قبل ازدواجم الان دوباره چاق شدم هر روزم دارم چاق تر میشم دیگه برام آرزوی محال شده نمی ...

اخی عزیزم نگران نباش ایشالله ک ب وزن ایده الت برسی🌷

عه چ خوب   خوش ب حالتون  میتونم بپرسم رژیمتون چی بود؟؟

دکتر رفتم دیگه همه چی توش داشت ماکارانی پلو کتلت خورشت 

راضی بودم 

وقتی با رژیم دکتر اصولی کم کنی بدنت آسیب نمیخوره و مشکلات گوارش و ریزش مو هم سراغت نمیاد

میشه واسه سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستید
چ خوب من خودم تو دوهفته نزدیک ۸.۹ کیلو کم کردم

تو دو هفته؟مطمئنی..حتما خیلی رژیمت سخته اینجوری به بدنت خیلی آسیب میزنی و یابه استپ وزنی میرسی

آنچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت...👍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز