2789
عنوان

روضه و نذری

139 بازدید | 12 پست

شما تو این شرایط کرونا میرید روضه؟

یا نذری میگیرید یا نه؟

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تاپیکت و قفل کن

هم ممنوعه 

هم الان یه سری بی ادب میان درفشانی

🏴با آل علی هر که در افتاد وَر افتاد🏴یا حیدر کرار زند نقش به زودی بر پرچمِ سبزِ عربستانِ سقوطی🤩✌ ما برای بااااورهایمان جان میدهیم و به مرگ لبخند میزنیم ✌🤩 شما چی؟؟😉

هرسال اکثر شبا رومیرفتم امسال وپارسال نه اصلا سرکوچمون محوطه خیلی بازه ومیشه توخیابون توماشین‌نشست دیدم خیلی هارو امشب شاید فرداشب جنددقیقه برم توماشین وبیام رودلم نمونه😢

نذری هم امسال جایی ندیدم جزچایی اره چون گرمه وداغ

تو خونه عزاداری میکنیم 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
تاپیکت و قفل کن هم ممنوعه  هم الان یه سری بی ادب میان درفشانی

ممنوعه؟ چرا؟

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
ممنوعه؟ چرا؟

تاپیک نی نی یار ۵ و ببین توضیح دادن

🏴با آل علی هر که در افتاد وَر افتاد🏴یا حیدر کرار زند نقش به زودی بر پرچمِ سبزِ عربستانِ سقوطی🤩✌ ما برای بااااورهایمان جان میدهیم و به مرگ لبخند میزنیم ✌🤩 شما چی؟؟😉

فقط نذری میدید به درو همسایه ندید که دستشون به دهنشون میرسه ببرید بدید به فقرا . یکی چند روز پیش نذری آورد پشت آیفون بهش گفتم قبول باشه دستتون درد نکنه سهم ما را بدید به نیازمند چنان پشت چشمی نازک کرد طرف و رفت انگار چی گفتم . معلومه میخواد در و همسایه ببینن نذری میده وگرنه همینو میبرد میداد به نیازمندا بی سر و صدا و بهشم بر نمیخورد 

فقط نذری میدید به درو همسایه ندید که دستشون به دهنشون میرسه ببرید بدید به فقرا . یکی چند روز پیش نذر ...

به نیازمند نذری دادن خوبه 

ولی خب به همسایه هم میگن خوبه نذری بدید

تاپیک نی نی یار ۵ و ببین توضیح دادن

ممنون الان قفل میکنم