2777
2789
یوتا باز چیه ای خدا جدیده? این چینی های گور به گور شده خودشون چه غلطی کردن که الان ماسک هم نمی ...

والا دیروز اخبار ساعت ۲گفت آره حدیده.جدیدتر از دلتا هست

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگليس و آفريقا رو كه امروز گفتن دو باره جهش داشته  اي خدا طفليا  دهه آخر نود هيچي نفهميد ...

دقیقا

از روی بچه هام شرمنده ام به خدا تو این مملکت دنیا آوردمشون

دلم خونه

شبا از نگرانی به خاطر آیندشون خوابم نمی بده 

حالا آمریکا از یه جهاتی قابل مقایسه با ما نیست داروهاشون و واکسناشون و ... اونا هر چی بیاد یه جوری ج ...

بهترین راه فعلا مراقبت و خونه نشینی هست.حداقل خودمون بفکر خودمون باشیم 

دقیقا از روی بچه هام شرمنده ام به خدا تو این مملکت دنیا آوردمشون دلم خونه شبا از نگرانی به خاطر آ ...

به خدا اشكم در اومده شبي به خاطرشون حسرت يه پارك به دلشون مونده

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
بهترین راه فعلا مراقبت و خونه نشینی هست.حداقل خودمون بفکر خودمون باشیم

صد در صد فعلا تنها راهمون موندن توی خونه س قضیه واقعا جدیه اما من یه سوال برام پیش اومده چرا ما آمارمون نسبت به کشورهای عراق و افغانستان انقد بیشتره ؟بهداشتمون نسبت به این دو کشوره قوی تره ولی هر روز امار بالا می ره

به خدا اشكم در اومده شبي به خاطرشون حسرت يه پارك به دلشون مونده

حالا من پسر کوچولوهام دو سالشون تا حالا که پارک نبردم اصلا نمی دونن پارک چیه ولی اون بزرگم ۶ سالشه تلتماس می کنه برای بیرون و پارک واقعا سخته

صد در صد فعلا تنها راهمون موندن توی خونه س قضیه واقعا جدیه اما من یه سوال برام پیش اومده چرا ما آمار ...

والا منم بران سواله

حالا عراق واکسن زیاد زده انگار

ولی افغانستان رو منم موندم

صد در صد فعلا تنها راهمون موندن توی خونه س قضیه واقعا جدیه اما من یه سوال برام پیش اومده چرا ما آمار ...

چون سیستم بهداشتی تو این کشورها ضعیفه خیلی ها مریض میشن و کسی خبر دار نمیشه و بعد مرگ هم دفن میشن بدون اینکه دلیل مرگشون مشخص بشه.و این باعث بشه آمارهای اونا کم باشه

و اینکه ژنتیک هم در این مسیله تاثیر داره 

والا منم بران سواله حالا عراق واکسن زیاد زده انگار ولی افغانستان رو منم موندم

شايد اونايي كه از نظر اسلحه تامينشون كردن و خط بهشون ميدن واكسينه شون هم كردن  

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
والا منم بران سواله حالا عراق واکسن زیاد زده انگار ولی افغانستان رو منم موندم

توی شهر ما خیلی ها نمی دونم چرا انقد مقاومت می کنن در برابر درک اوضاع متاسفانه طرف در اثر کرونا فون می شه تشییع جنازه ۵۰۰ یا ۱۰۰۰ نفری براش می گیرن بعد فرداش خبر میاد ۲ نفر دیگه مردن باز همه می رن مراسم

حالا من پسر کوچولوهام دو سالشون تا حالا که پارک نبردم اصلا نمی دونن پارک چیه ولی اون بزرگم ۶ سالشه ت ...

پسر منم همینطوره

قلبم تیر می کشه وقتی میگه مامان کرونا پس کی میره

همش یاد خنده و ذوقش میکنم که سالای قبل می بردمش پارک.

کاش زودتر تموم بشه

به خودم میگم دیگه واکسن رو دارن اینجا هم میزنن یک سال دیگه تحمل کنیم بلکه بهتر شد