2777
2789
عنوان

راز درونم 😑

165 بازدید | 24 پست

دوستان من امروز میخوام جرعت کنم وبگم که چقددد آدم میتونه پست بشه من سالهاست دارم زجر روانی میبینم میلم‌به هیچ نمیاد هرروز گریه هسته شدم‌نمیدونم چکار کنم به وکیل برم به روانپزشک برم به خانوادم بگم من ۵ سالم بود یک‌روز خونه یکی از اقوام رفتیم بعد پسر ۲۰ ساله اونا از مادر وپدر اجازه گرفتن من ببره بیرون چیزی بخره اونا اجازه دادن بعد اون منو مورد آزار واذیت جنسی قرار داد سالهاست ناراحتم دیگه نمیتونم پسره الان معتاده واصلن از این شهر رفته از مادر وپدر متنفرم اما میخوام فراموش کنم برگردم زندگی چکار کنم به کسی بگم ابروم میره خانوادم  هم‌نمیدون😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر زنان معاینت کنه تا الآن شاید ترمیم شده به کسی نگو

این الان کمکه؟الان باید دردش ترمیمه پرده باشه ؟مهمه الان تو این شرایط؟جا گفتن این که بگی به روانت برس پیش روانشناس برو؟

اول برو پیش دکتر که معاینه بشی ببین تاچحد بوده اصلا نگران نباش قرار نیست اونجا اتفاق خاصی بیوفته اگه میخای با کسی دربارش حرف بزنی به هچی وجه به دوستات یا اطرافیان ک صمیمی هستی حتی... چیزب نگو اگه با روانپزشک میخای درمیون بزاری مراقب باش اگه آدم نادرستی باشه ازت بدتر سوء استفاده میکنه پس دنبال جای مطمعن و صرفا خانوم باش

چقد مردا ضعیف النفسن اخه.  یه مشت حیوون ح.شری

تاوانشو پس میده 

هرجای دنیا هم ک باشه ...اما تو پاداش پاکی تو از خدا میگیری ....امیدت ب خدا باشه ...ب نظرم فقط با مادرت در میان بزار و باهاش دکتر برو ....الانا دیگه هزار تا راه درمانش هست

عشق یعنی خانواده🖇🎉♥️🌱