2777
2789
عنوان

مهاااجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 55 پست

اگر مهاجرت تحصیلی میخواهید شیمی در علوم پایه و تجربی خوبه.

البته اول چند کشور به عنوان مقصد رو مشخص کن و بعد سرچ کن ببین چه رشته هایی راحت تر پذیرش میدهند

مثلا آلمان شیمی ترکیه زیستِ بیوتکنولوژی و...

اگر مهاجرت کاری در نظرت هست رشته های فنی

لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان
رشته های مدیریتی چطورن؟ کسی میدونه

برای یه سری از کشور ها خوبه 

مثلا کانادا اوکیه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگر مهاجرت تحصیلی میخواهید شیمی در علوم پایه و تجربی خوبه. البته اول چند کشور به عنوان مقصد رو م ...

ببخشید ولی حس نمی‌کند تعداد فاند برای بچه های فنی بیشتره؟

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

برای یه سری از کشور ها خوبه  مثلا کانادا اوکیه

چطور هزینه هاش؟ برا دکترا؟ 

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

چطور هزینه هاش؟ برا دکترا؟ 

من از هزینه هاش خبر ندارم برای کشور کانادا ولی شما باید هزینه gre ،ازمون زبان ، خرج چند ماهی که اونجا هستید تا فاند به حسابتون واریز بشه رو حساب کنید که با وضعیت ایران حداقل ۴۰۰ میلیون در میاد متاسفانه 

اشتباه به عرضت رسوندن  هم فرانسه هم ایتالیا راحت میتونی بری

برای کسی که ایران دارو میخونه و زبان انگلیسی مسلط هست 

کدوم کشور بهتره برای مهاجرت ؟!

جایی که بتونه بورسیه بشه و خرج تحصیل اش رو اون کشور بده 

رتبه زیر ۳۰۰ کنکور شده

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
من از هزینه هاش خبر ندارم برای کشور کانادا ولی شما باید هزینه gre ،ازمون زبان ، خرج چند ماهی که اونج ...

باز خوبه 400 میلیون، یکی از اقوام ما دکترا میخونه ماهی 60 تومان براش میریزن از اینجا، با اینکه اونجا همزمان کار هم میکنه، بورسیه هزینه هاش رایگانه؟

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

جدی؟    

الکی که نیست 😐 باید به مقدار پول تو حسابتون باشه به نام تمکن مالی که بهشون ثابت کنید وقتی می‌رید اونجا کسی هست که ساپورتتون کنه و وبال گردن دولت نمیشید

برای کسی که ایران دارو میخونه و زبان انگلیسی مسلط هست  کدوم کشور بهتره برای مهاجرت ؟! جایی که ...

عزیزم من اطلاعات کلی ندارم 

خودم برای ایتالیا اقدام کردم و فقط از اون یه چیزایی میدونم

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
الکی که نیست 😐 باید به مقدار پول تو حسابتون باشه به نام تمکن مالی که بهشون ثابت کنید وقتی می‌رید او ...

اونکه آره 

اما نمیدونستم آنقدر زیاده هزینش 

برای کشور های اروپایی چقدره؟

باز خوبه 400 میلیون، یکی از اقوام ما دکترا میخونه ماهی 60 تومان براش میریزن از اینجا، با اینکه اونجا ...

بورسیه هزینه هاش کمتره یعنی کمک تحصیلیه که برای مقطع کارشناسی و ارشد هستش

فاند یعنی کل هزینه هارو پوشش میده 

فامیل شما سلف فاند رفته که یعنی خرج با خودشه و پولی از دانشگاه نمیگیره 

ارشد هم بورسیه های مختلفی هست که شرایط هر دانشگاه و هر کشور با یکی دیگه متفاوته 

بورسیه هزینه هاش کمتره یعنی کمک تحصیلیه که برای مقطع کارشناسی و ارشد هستش فاند یعنی کل هزینه هارو پ ...

اره 

بدون بورسیه خیلی هزینه ها زیاده 

و باید وضعیت مالی در اون شرایط خیلی خوب باشه