2777
2789
عنوان

ترکیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 26 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نینی یار بیا اینو بترکون تا متوجه شه ترکیدن چجوریه😂

نه تو رو خدا😅😅😅😅

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
شما میدونید چرا من هرکاری میکنم نمیتونم پروفایل بزارم

چرا نمیشه خیلی خیلی راحته که

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
عزیزم میگه حافظه کمه عملیات قبل نمیدونم چی شده

تا بحال برای من چنین چیزی پیش نیومده عزیزم🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🙎🏻‍♀️

باش مرسی گل

ببخشید نتونستم راهنمایی کنم عزیزم کاری از دستم برنیومد آخه برای من پیش نیومده تاپیک بزن بچه ها کمکت می میکنن

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز