2777
2789
عنوان

زیرآب زنی

76 بازدید | 4 پست

سلام. من معلمم امسال سال اول رسمی شدنمه. دیروز مدرسمون رو مشخص کردند. بچه های بومی همش می گفتن خوب ما اینحا چند سال زندگی کردیم بچه داریم و خونه زندگی. باید حق انتخاب بیشتری به ما بدن برای انتخاب مدرسه تا شهرستانی ها. خلاصه که همین طور که داشتن به بچه ها زنگ میزدن و می گفتن کجا افتادین یکی تو گروهمون گفت خانوما من فلان منطقه افتادم. دقیقا مدرسش سر کوچه ی ماست. وقتی به من زنگ زدن گفتم اگه میشه منو تو همون محله ی خودمون بندازین چون اینجایی که گفتید خیییلی دوره به ما. گفت اصلا محله ی شما جز لیست ما نیست و ما امکان نداره کسی رو اونجا بندازیم چون ظرفیتش محدوده. منم گفتم مگه میشه همین الان دوست من گفت که فلان مدرسه افتاده. زد زیرش که من اصلا به کسی همچین حرفی نزدم. بعدش فهمیدم این دوست ما که از شهر دیگه ای میاد دوستش چند ساله تو این مدرسه هستش و تا دیده جا خالی شده پارتی بازی کرده و اینو معرفی کرده. امروز صبح که تو گروه بودیم.... 

یه هو همین خانوم وارد گروه شد و شروع کرد به نفرین کردن خیییلی شدید و گفت خجالت نمی کشید زیرآب منو زدید و مدرسه منو تغییر دادن. همه گفتن کی بوده گفت خودتون می دونید کی همونی که همش می گفت خیلی دلم می خواد این منطقه باشم. منظورش من بودم. من کلی شوکه شدم هیچ کس هیچی نگفت ولی آبروی منو برد. 

حالا ما چند نفریم که تو این منطقه هستیم و هممون وقتی بهمون مدرسه معرفی می کردن می گفتیم چطور دوستمون منطقه ما افتاده ولی مایی که بونی هستید رو قبول نکردید و اونا هم انکار کردن. امروز صبح تو اداره دیدن ما هممون اعتراض کردیم سریع زنگ زدن و مدرسش رو تغییر دادن. اینم اومد و حسابی ما رو نفرین کرد و آبروی ما رو برد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خو الان تو میخوای چکار کنی کار خودتو فقط خراب میکنی نزار اول کاری باهات لج بشن 

آخه آرتی بازی کردن و چرا اونی که پارتی بازی کرد وقتی ما اعتراض کردیم اینقدر بهش برخورد و نا رو نفرین کرد