2777
2789
عنوان

دعوای بدی داشتیم خیلی ناراحتم

248 بازدید | 14 پست

سر فیلم دیدن همسرم .

بارها تذکر دادم و قول داد نبینه ولی دیدم گوشیش پره. منم  اینقدر دلم پر بود بهش گفتم اینا چیه و کلی گریه م گرفت اینقدر بغض داشتم. اول گفت تو مشکل داری همش گیر میدی. نشونش دادم گفت خب من دیدم تو چرا اینجوری هستی و چرت و پرت دیگه الانم اون قهرع و قیافه گرفته

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زود روبراه میشید ایشالا خیلی سخت نگیر ما مسئول رفتار دیگران نیستیم

ن معذرتی ن چیزی حامله هم هستم 😔

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
فقط به هیچ عنوان پاپیش نذار برای آشتی چون قبح کارش میریزه براش. وپرروتر میشه. به هیچ عنوان نری سمت ...

نه هیچ دلی ندارم دلسرد شدم 

من کاربر مرد هستم احساسم میگه کودک مغرور درون شوهرتون فعاله صبور باشید  درست میشه

بخاطر بچه هام و رفاه شون موندم خیلی حس تحقیر شدن دارم. همه چیز ش بیسته ولی این مورد نمیتونم کنار بیام 

خب خواهر من با ترازوی عدالت نقدش کن صدتا خوبی داره ده تا هم بدی مثلا قابل تحمله که

کاش بدیش ی چی دیگه بود 

کاش بدیش ی چی دیگه بود 

اگه منظورتون از فیلم، فیلمای خاکبرسریه که باید عرض کنم تو دوران بارداری خانما مردا معمولا ازین غلطا میکنن

سخت نگیرید بهتره فکر کنم

🖤تنها مرگ است که دروغ نمیگوید🖤
اگه منظورتون از فیلم، فیلمای خاکبرسریه که باید عرض کنم تو دوران بارداری خانما مردا معمولا ازین غلطا ...

دو ساله

دو ساله

متقاعدش کن بره دکتر

ایشون مریضن و نیاز به درمان دارن

انسانیت حکم میکنه دستشو بگیری نه مچشو

البته میدونم کار راحتی نیست برا شما

تو شرایط فعلیتون همینجوری بیمار بپذیریدش تا به موقع درمان بشن

🖤تنها مرگ است که دروغ نمیگوید🖤
متقاعدش کن بره دکتر ایشون مریضن و نیاز به درمان دارن انسانیت حکم میکنه دستشو بگیری نه مچشو البته ...

نمیره که میگه زیاد ندیدم