2789
عنوان

درک

40 بازدید | 35 پست
همدیگر رو درک کنیم ... یه زن زایو رو درک کنیم و سر زده خونش نرم یه تازه مادر رو درک کنیم و همش بهش نگیم بچت چقدر ریز و کوچیکه یه دوست رو درک کنیم و هرقدر باهاش صمیمی بودیم از یخچالش قایمکی چیزی نخوریم شاید برای اون چیز برنامه ای داشته باشه فقط زن های پیر نیستن که نیاز دارن رو صندلی های مترو بشینن گاهی حال یه جوون بدتره و واقعا باید بشینه و حالش باید درک شه ... شما هم اضافه کنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درک کنیم یه نفر بارداره خودش به اندازه کافی استرس و فکر و خیال داره
هی نگیم فلان چیز رو میخوری؟؟؟؟اگه بخوری بچه ات فلان میشه!!!!
وای من یکی مردم از این حرفا تو بارداری...
حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
به کسی ک خودش کلی مشکل داره زخم زبون نزنیم .چون نمیدونیم گردش روزگار چه در استین داره.
نازنین پسرم همین که تو را دارم ، بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر در بین ستاره ها به دنبال درخشانترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم. تو کهشکانی هستی از پرنورترین ستاره ها......
به مجردا نگیم چرا شوهر نمیکنی به متاهلا نگیم چرا بچه نمیارید از قیافه کسی ایراد نگیریم مگه قیافه دست خود آدمه!! بحثای قومیتی رو بزاریم کنار از روی قومیت راجع به کسی قضاوت نکنیم تو عروسی از قیافه عروس و داماد ایراد نگیریم به کسایی که اضافه وزن دارن نگیم چقدر چاق شدی رژیم بگیر و از کسانی که لاغرن ایراد نگیریم چرا اینقدر لاغری کلا سرمون تو کاره خودمون باشه ...