2789
عنوان

درک

| مشاهده متن کامل بحث + 40 بازدید | 35 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای وای خواهر شوهرم از اول بارداریم بهم گیر داد چاق شدی یکم رعایت کن وقتی هم که زایمان کردم ۱۸ روز گذشته بود به خدا سرویسم کرئ جالب اینه خودش ۹ ماه بود زایمان کرده بود وزنش کم نشده بود اما من احمق روم نمیشد چیزی بهش بگم
وقتی یکی ویار داره از زور تهوع چشاش داره میفته تو توالت نگیم من از تو بد تر بودم اینکه چیزی نیست فقط هم دردی کنیم بگیم اخی میدونم چقدر سخته یکی اجاره نشینه نگیم خب چرا خونه نمیخری تو یعنی هنوز نخریدی
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
ببخشید وسط کلام :))) کسی که اینهارو میگه مخصوصا حرفای اوا..الهه ..ماهور..نرگس خودش نمیفهمه کارش زشته؟میدونه بعضی ها از قصد میخواد دل یه نفر رو به درد بیارن
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
یه دوست رو درک کنیم و هرقدر باهاش صمیمی بودیم از یخچالش قایمکی چیزی نخوریم شاید برای اون چیز برنامه ای داشته باشه مگه میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه داریم ؟؟؟؟؟؟؟؟
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
من یه زمانی خیلی به درک متقابل فکر میکردم امادیدم فقط منم که دارم اطرافیان رو درک میکنم وبقیه اصلا درک نمیکنن ودیدم هیچ وقت نمیشه بقیه رو تغییر داد و به درک‌رسوند از اون روز تصمیم گرفتم به حرفای دیگران که هیچ درکی از شرایط ما ندارن اهمییت بدم وکلا نشنیده بگیرم اما کار بس دشواریه وهنوز کامل موفق نشدم برای همینم وقتایی که تو شرایط حساسی هستم ترجیح میدم کسی رو نبینم
بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
از یه زاویه دیگه: سعی کنیم کمتر از حرف دیگران برداشت کنیم..متاسفانه خیلی زیاده این. برداشتها همه تفسیر به رای... خیلی اوقات عاقلانه فکر نمی کنیم و جانبدارانه و با پیش داوری برداشت می کنیم از حرف دیگران. منظور طرف رو متوجه نمیشیم.یا نمی خواهیم متوجه بشیم.می خواهیم همونی رو برداشت کنیم که ذهن مون می خواد نه اونی که اون میگه.
ONLY. GOD.
ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﯾﭽﻪ ﺍﺵ ﺳﺒﺰﻩ ﺍﺳﺖ ﻧﮕﯿﻢ ،ﭼﯽ ﺧﻮﺭﺩﯼ ﺍﻧﻘﺪ ﺳﯿﺎﻩ ﺷﺪﻩ.ﺑﻪ ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﭽﻪ ﺍﺵ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﻧﮕﯿﻢ،ﺷﺒﯿﻪ ﺷﯿﺮ ﺑﺮﻧﺠﻪ! ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺯ ﯾﮑﯽ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ،ﺍﮔﻪ ﺑﮕﯿﻢ ﻣﺎﺷﺎﻟﻠﻪ،ﻻﻝ ﻧﻤﯿﺸﯿﻢ،ﮐﻪ ﻃﺮﻓﻮ ﭼﺶ ﻧﺰﻧﯿﻢ. ﺍﯾﻨﺎ ﺭﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺩﯾﺪﻡ.

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻