2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

107 بازدید | 11 پست

بازدارم خواب دیدم  زن داییم و یه خانم غریبه  بهم میگن بچه ات پسره  تعبیرش چیه فردا سونو آنومالی دارم دل تو دلم نیست

در زندگی به کسانی دل میبندیم که ما را نمی خواهند و از بود کسانی که ما را می خواهند بی خبریم
فکر کنم چپ بزنه دختر بشه میشه فردا رفتین سونو بهم بگین منم یه خوابی دیدم

چی بگم بهتون

در زندگی به کسانی دل میبندیم که ما را نمی خواهند و از بود کسانی که ما را می خواهند بی خبریم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

که دختره یاپیره درست گفتم یانه البته قصد فوضولی ندارم بخدا فقط میخوام بدونم خواب تعبیرش چپ میزنه یا ...

باشه چشم عزیزم بهتون میگم نه من بلد نیستم تعبیر خواب . مگه شما چه خوابی دیدین

خواب دیدم یه سری اتفاق بد افتاد بد یه جا رفتم شبیح امام زاده میداد یه پلیسی بود که یه عالمه پرونده جلوش بود بین یکی اینها میتونستی بری کربلا من دوتا برداشتم هردوش خالی بود همون پوچ خودمون به نظرتون چپ میزنه خیلی ناراحتم یعنی امام حسین پسم زدن

مرسی ایشالله بچتون سالم سلامت باشه

خواب دیدم یه سری اتفاق بد افتاد بد یه جا رفتم شبیح امام زاده میداد یه پلیسی بود که یه عالمه پرونده ج ...

یه خانم هست تو نی نی سایت تعبیر خواب میکنن بلد نیستم بهتون تگش کنم

که دختره یاپیره درست گفتم یانه البته قصد فوضولی ندارم بخدا فقط میخوام بدونم خواب تعبیرش چپ میزنه یا ...

سلام عزیزم نی نی من پسره خوابم چپ نزد