2777
2789
عنوان

کلافه شدم بیاین😭

157 بازدید | 12 پست

۸هفته م از بوی عذا بیزارم ...مجبورم درس کنم   میمیرم و زنده میشم تاوقتی اماده میشه ک بوش از خونه بره من عوق میزنم 😭😭  هیچیم نمیتونم بخورم مخصوصو گوشت قرمز ... خورشی غذای ابکی ...

چی بخورم مفید باشه خیلی خودمم ضعیف شدم

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حامله ای ؟

اره عزیزم۸ هفته

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
اش رشته بخور و چیزای ابکی عدسی و اینا تا ۴ ماه ایجوری 

وای میمیرم‌تا ۴ ماه 

قرص نمیخوری؟ اگه از بوی غذاو حالت تهو داری دمیترون بخور قبل صبحونه یکی

ب نظرت حساسیت رو نسبت ب بوی غذا کم میکنه