2777
2789
عنوان

کنکوریا ۱۴۰۱ تجربی

453 بازدید | 29 پست

چند تا سوال داشتم . اینکه بخش گیاهی زیست چقدر توی کنکور موثره؟ 

بالا زدن چه درسایی تاثیر بیشتری داره؟ 

دینی و عربی و فارسی نظام جدید خیلی با نظام قدیم متفاوته؟ 

مثل نظام قدیم دستور زبان فارسی و واج و این چیزا هست یا حذف شده؟

گیاهی تاثیر خوبی داره اکثرا میگن سختی ولی وقتی خیلی خوب تکرار شه عالیه و خییییلی راحت جواب میدین و همش نمره مثبت میشه کلا درسا با نظام قدیم متفاوته اصل همونه ولی جزئيات فرق کرده بله واج و هجا حذف شده

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نميشه گفت چقدر تاثير داره 

هرسال ٤ الي ٥ تا سوال گياهي ميومد امسال حدود ١٢ تا !!

پس مهمه و تعداد سوالا متغييره

امسال كسايي كه گياهي حذف كرده بودن خيلي به ضررشون شد

از لحاظ ضريب هم اول زيست بعد شيمي موثره

دستور هم هست ولي حذفيات داره

سوال آخر واج نیست ولی دستور هست 

سوال اول بستگی داره چی بخوای 

سوال دوم شیمی زیست بالاس ضریبشون و فیزیک و ریاضی ضریب پنهان داره ینی معمولا بد میزنن اگه خوب بزنی خ عالی میشه

سوال سه اره متفاوته

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 
گیاهی تاثیر خوبی داره اکثرا میگن سختی ولی وقتی خیلی خوب تکرار شه عالیه و خییییلی راحت جواب میدین و ه ...

خداروشکر اونا حذف شده 

مرسی 

من حس خوبی به گیاهی ندارم امیدوارم تغییر کنه این حسم 

ضریب اگر بخوایی توی زیرگروه یک که میشه پزشکی و دندون زیست ۱۲, شیمی ۹, ریاضی و فیزیک ۶, زمین صفر ، داخل تخصصی 

توی زیرگروه دو که میشه دارو 

زمین ۳, زیست و شیمی ۱۲, ریاضی ۹, فیزیک ۶

گیاهی مهمه ۱۴۰۰ هم تعداد زیادی بود ازش بعلاوه سوالای ترکیبی ، تعادل توی درصدات حفظ کن حتما عمومی بال ...

ممنونم باشه عزیزم روی عمومی هم باید وقت بذارم به نظرت لمومی ها رو همزمان شروع کنم یا بذارم ماهای آخر؟

ممنونم باشه عزیزم روی عمومی هم باید وقت بذارم به نظرت لمومی ها رو همزمان شروع کنم یا بذارم ماهای آخر ...

اره حتما وقت بزار نه توی برنامت بزار با تخصصی پیش ببر عمومی پایین بزنی به ضرره

ممنونم باشه عزیزم روی عمومی هم باید وقت بذارم به نظرت لمومی ها رو همزمان شروع کنم یا بذارم ماهای آخر ...

حتما هم زمان

خيلي خيلي تاثير داره عمومي

ادبيات كه حتما موضوعي پيش برو از اول 

ادبيات خيلي سبكش عوض و سخت شده  

عربي هم راحته ميتوني بالاي ٧٠ برسوني و انحراف معيار زيادي ميده بهت

ديني هم سوالا به سمت مفهمومي شدن رفتن نميشه گذاشت براي ماه اخر

زبان هم همينطور

و اينكه قبل شروع حتما حتما سوالاي ٩٩ و ١٤٠٠ كنكور رو ببين تا بتوني اونطوري كه بايد بخوني