2777
2789
عنوان

امپول اچ سی جی

87 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من امروز 13روز از تزریق اچ سی میگذره بی بی چکم منفی شد امروز و سه روز تا موعدم مونده از علائمم فقط سینه درد و خوابم میاد زیاد بنظرتون امیدی هست مثبت بشه 

🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا شما هم امپول زدین باردارین؟ 

نه آمپول نزدم، قرص متفورمین و یه قرص دیگه ک اسمشو یادم نیس میخوردم

ولی سر هردوبارداریم، نشونه م فقط درد سینه و خستگی مفرط بود

!WTF : Wow That's Fantastic
نه آمپول نزدم، قرص متفورمین و یه قرص دیگه ک اسمشو یادم نیس میخوردم ولی سر هردوبارداریم، نشونه م فقط ...

ببخشید سینه درد منظورتون کل سینه تون درد میکنه 

ببخشید سینه درد منظورتون کل سینه تون درد میکنه 

آره عین دوران بلوغ ک سینه درد میکنه و نباید فشار بیاد بهش

الان پسرکوچولوم میخاد بیاد بغلم، میخاد مثلا به شکمم فشار نیاره، آرنجشو فشار میده رو سینه م چشام میزنه بیرون از درد😬😬😬😬

ولی نمیشه بهش بگم چون گیج میشه که من ک ب شکمت فشار نیووردم دیگه چرا دردت گرفت؟😐😂😂😂

این ماه ک سونو ندادم ولی ماه پیش دوتافولیمول۲۰و۲۲داشتم نگرف😔

منم ماه قبل فولی بالغ داشتم نگرفت این ماه هم فک کنم نگرفته خیلی نا امیدم ی سالو نیمه اقدامم بی دلیل باردار نمیشم

آره عین دوران بلوغ ک سینه درد میکنه و نباید فشار بیاد بهش الان پسرکوچولوم میخاد بیاد بغلم، میخاد مث ...

ای جان عزیزم خدا هر دوتا رو برات حفظ کنه عزیز دلم 

ای جان عزیزم خدا هر دوتا رو برات حفظ کنه عزیز دلم 

ممنونم، خدا دل تو رو هم با یه بارداری آسون و زایمان راحت و یه نی نی لپ گلی توپولو شاد کنه🥰🥰🥰

ممنونم، خدا دل تو رو هم با یه بارداری آسون و زایمان راحت و یه نی نی لپ گلی توپولو شاد کنه🥰🥰🥰

ایشالا عزیزم ممنون بابت دعای قشنگت 

ایشالا عزیزم ممنون بابت دعای قشنگت 

مطمئن باش همه وی تو بهترین موقعش برات اتفاق میوفته، اکه هنوز اتفاق نیوفتاده، موقعش نیست

همیشه تو دعاهات به خدا بگو خدایا چیزی رو که برام مصلحت کردی، صبرش رو هم بهم بده که با بی قراری اجرم رو ضایع نکنم و یا عجله نکنم در چیزی که هنوز موقعش نیست🥰🥰🥰