2777
2789
مبارکه بسلامتی عاقبت بخیر شه نی نیت

ممنون😘سلامت باشی

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دکترم گفت نمیچرخه دیگ نامه داده ک برم بستری بشم 

عزیزم وقتی دکتر نامه بستری نوشته توش قید کرده ک سزارین هستی تو بیمارستانم دیگه از شما سونو نمیگیرن 

چ بچرخه چ نچرخه خیالت راحت سزارین میشی 

نه که اصلا درد نداشته باشه ولی از طبیعی فک کنم بهتره چون طبیعی خیلی آدم اذیت میشه سزارین فک کن مریض ...

ارع شنیدم طبیعی خیلی سخته ولی خب میگن بعد سزارین هم کمر درد و پادرد  میگیری و نابودی

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
بچه ها تورو خدااا راااستشووو بگید سزارین اصلااا درد نداره یعنی چیزیو حس نمیکنی؟؟؟؟

نه دیگه بیحسی داری..البته من بیهوشی هم میشه..

چند ساعت بعد از عمل دردا میاد ک با مسکن حل میشه..

بچه ها تورو خدااا راااستشووو بگید سزارین اصلااا درد نداره یعنی چیزیو حس نمیکنی؟؟؟؟

اونی که میگه اصلا درد نداره یا خیلی وقته از زایمانش گذشته یا اونقدر از طبیعی ترس داشته که درد سزارینو فک کرده بهشته!

من ۱۲ روز پیش واسه دومین بار سزارین شدم، البته اینم بگم بی حسی و مسکن روم هیچ اثری نداره واسه همین خیلی اذیت میشم

با این حال اولی زیاد بد نبود، فقط دو سه روز اول خیلی درد داشتم

این یکی خییییلی فاجعه بود، هنوز درد دارم

روزای اول که مرگم بود

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
نه دیگه بیحسی داری..البته من بیهوش بودم.. چند ساعت بعد از عمل دردا میاد ک با مسکن حل میشه..

همه رو بیهوش میکنن گلم؟؟ من حس میکنم سزارین سخت تره چن لایه شکمو پاره کنن

موقع عمل منظورته؟ اون موقع ک بی حسی معلومه درد نداری 

من البته بیهوشی کامل بودم

بعدشم ک برات شیاف میذارن یا پمپ درد میگیری میگذره

ی مقدار دردم هست بالاخره ک خب طبیعی هم درد داره دیگه

من از سزارین راضیم درکل

اونی که میگه اصلا درد نداره یا خیلی وقته از زایمانش گذشته یا اونقدر از طبیعی ترس داشته که درد سزارین ...

اخه من شنیدم برای بار اول سزارین بشی درد نداره ولی باره دوم میگن دردش زیاده

همه رو بیهوش میکنن گلم؟؟ من حس میکنم سزارین سخت تره چن لایه شکمو پاره کنن

نه..دولتیا که کلن بیهوش نمیکنن جز اضطراری..

خصوصیام پولشو میگیرن بیهوش میکنن..

من از طبیعی خیلییییی میترسیدم..

ولی سزارینم اگه خیلی چاق نباشی و بد زخم اونقد که هی میگن نه از درد میمیری نه اذیت نمیشی درد که مسلما داره ولی با شیاف خوبه کلا فقط چند روز تا یه هفته اول که میشینی و پا میشی درد داره بخیهات بعدش ارومتر میشه..

اسی جواب سوالمو بدی ممنون میشم

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
اخه من شنیدم برای بار اول سزارین بشی درد نداره ولی باره دوم میگن دردش زیاده

اولی هم دو سه روز اول درد و سوزش بخیه زیاد داری، هرچی باشه عمل به اون سنگینی! دستت با چاقو میبره کباب میشی 😁 چه برسه پوست شکم

ولی شیاف دیکلوفناک ۴ ساعتی بزنی قابل تحمل میشه، من حساسیت دارم قرص مسکن خوردم که بی فایده بود

دومی خیلی بدتره، تا روز دهم که بخیه هامو کشیدم بدون کمک نمیتونستم تکون بخورم

الانم کمر درد شدید دارم و تو حرکت بخیه هام از تو تیرمیکشه😰

دختر خالم مثل من با فاصله کم سزارین شده، میگه تا دوماه درد داشتم و الانم بعد یه سال کمر درد هاش هست

جون جون😍😍😍😍😍

برا کی بهت تاریخ عمل داده??

منم آخر سی و هشت هفته م نامه ارجاع داده ولی نرفتم نوبت بگیرم

میترسم برم زودتر از موقع عمل کنن بچه کامل نباشه رشدش دستگاهی شه

کرمان🖤باز هم عزادار این خانه ایم💔 آه از غمی که تازه شود با غمی دگر