2777
2789
عنوان

نظافت شخصی

185 بازدید | 12 پست

شما واسه موهای زائد کل بدن چی استفاده میکنید؟؟

پودر موبر بدون بو و قوی چه مارکی خوبه؟

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند دقیقه میزاری بمونه؟بوش اذیت نمیکنه؟

روش نوشته زیر5دقیقه،یکم بوش بد هست ولی خب من راضی ام ازش،خیلی خوبه،هم خاصیت روشن کنندگی داره،هم کم کردن رشد مو

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
روش نوشته زیر5دقیقه،یکم بوش بد هست ولی خب من راضی ام ازش،خیلی خوبه،هم خاصیت روشن کنندگی داره،هم کم ک ...

ممنون

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
چند دقیقه میزاری و اینکه بوش اذیت میکنه؟تاثیرش خوبه یا نه

بوش زیاده متاسفانه چقدر بذاری رو بستش نوشته تو نت هم بزنی برات میاره وتاثیر مو زداییشم خوبه  به شرط اینکه زمان کافی بدی ومقدارش کافی باشه از نطر غلظت واینکه بیشتر بخاطر فوایدش درسلامتی باید مصرف بشه از عطاریهای معتبر هم باید بخری 

بوش زیاده متاسفانه چقدر بذاری رو بستش نوشته تو نت هم بزنی برات میاره وتاثیر مو زداییشم خوبه  به ...

ممنون