2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدانم خیلی زیاده ایا ؟؟؟

156 بازدید | 24 پست

کسی بلده این سونو رو تفسیر کنه تنبلی تخمدانم زیاده یا کم ؟؟ دکتر رفتم فقط ال دی داده الان حدودا۵ ماهه دارم دارو میخورم .

مجردم هستم 

نمیدونم اما منم نگرانم امروز کلی ازمایش دادم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز چندم سیکل سونو دادی؟ 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

خانما سونو کاااامل بخوای بدی باید بگی چه سونویی برات بنویسه مثلا کلیه و رحم و همهههه چیییی کبد و جدا جدا هست؟

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
خانما سونو کاااامل بخوای بدی باید بگی چه سونویی برات بنویسه مثلا کلیه و رحم و همهههه چیییی کبد و جدا ...

برو دکتر بگو یه سونو کامل  رحم و کلیه میخوام اگه کبدم میخوای بگد برات بنویسه. باید فقط قید کنه سونو کامل مثلا رحم و کلیه انجام شود

دکترم میری درست حرف نمیزنن بدونیم وضعیتمون چجوریه

اره میدونم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
یعنی چی ؟؟

یعنی کیستیک های ریز عوارضش هم میشه ریزش مو، چاقی، درد تخمدان، چاقی شکم و پریود نشدن، واختلالات قاعدگی.... منم پلی کیستیکم 20سالمه  ازدواج کردم وبخاطر همین برا بچه دار شدن به مشکل برخوردم 

هیچ درمانی نداره یعنی ؟ یعنی الان نمیتونی بچه دار بشی ؟؟

نه درمان قطعی نداره فقط ورزش خوبه 

میتونم ولی سخته برا اونایی که پلی کیستیک هستن البته بعضی ها، من دوساله اقدامم هنوز نتیجه نگرفتم

خانما سونو کاااامل بخوای بدی باید بگی چه سونویی برات بنویسه مثلا کلیه و رحم و همهههه چیییی کبد و جدا ...

سونو شکم و لگن

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.