2777
2789
عنوان

فقط باردارا

98 بازدید | 15 پست

این بهم ریختگی هورمونا درمون نداره؟؟ من همش میخوام گریه کنم تازه 4 هفته و 3 روزمه ماست پر چرب خواستم کم چرب خرید شوهرم گریه میکنم دست خودم نیست از صبح تا حالا با چند نفر قهر کردم با بچه 3 سالم هم حتی

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 

دوستان میشه برای نیت دلم و بهبود ی مریض کرونا دلتا یدونه حمد بخونید خواهش میکنم امام حسین اجرتون رو بده😔😔😔اگه خوندید لایک کنید دعاتون کنم

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم اینجوریم البته من ۱۲ هفته و ۳ روزم 😑💔

کاش دارو داشت من همینجوریشم زودرنج بودم 😢

دوستان میشه برای نیت دلم و بهبود ی مریض کرونا دلتا یدونه حمد بخونید خواهش میکنم امام حسین اجرتون رو ...

تورو خدا برا منم دعا کنید دارم مبمیرم از درد نمیفهمم چیکار کنم از صبح هیچی نخوردم تمام استخوان م انگا شکستن

یاعلی🤦‍♀️فک کنم چو دیوونگی بمونه روت بعد بارداریتم 😁😁😁😁یاخدا من فکرکنم بدترمیشم

نگووووو دنیا وایسا من پیاده شم، همین اولش ترسیدم، سر اون یکی بچم اصلا اینجوری نبودم 

طبیعیه کم کم هورمونات نرمال میشن و بدنت عادت میکنه و حالت بهتر میشه منم اولش اینجوربودم الان بهتر شد ...

ممنونم ایشالله همینجوری باشه 

تورو خدا برا منم دعا کنید دارم مبمیرم از درد نمیفهمم چیکار کنم از صبح هیچی نخوردم تمام استخوان م انگ ...

ایشالله همه مریضا بهبود پیدا کنن،پاشو یه چیزی بخور مایعات حتی اگه نمیتونی غذا بپذی الان چای و نبات بخور تند تند

نگووووو دنیا وایسا من پیاده شم، همین اولش ترسیدم، سر اون یکی بچم اصلا اینجوری نبودم 

ن چیزی نیست بقیه باید مراعاتتو بکنن همه باید بدونن سر ب سر زن حامله نذارن بعدا که میزون شدی میگی تو بارداری ویارم این بود که قهرو شده بودم

ن چیزی نیست بقیه باید مراعاتتو بکنن همه باید بدونن سر ب سر زن حامله نذارن بعدا که میزون شدی میگی تو ...

اخه هنوز به کسی نگفتم نمیخوامم بگم زوده هنوز،تازه  دورو بریام انقدر خوش فکر نیستن بفهمن باردار دست خودش نیست، از همین میترسم روابطم خراب بشه با همه

[QUOTE=203305956]اخه هنوز به کسی نگفتم نمیخوامم بگم زوده هنوز،تازه  دورو بریام انقدر خوش فکر نیستن بفهمن باردار خودتو کنترل کن ولی اگه بهتم برخورد بگو بعدش باردارم دست خودم نیست حساس شدم این مدت تحمل کنین. 

تورو خدا برا منم دعا کنید دارم مبمیرم از درد نمیفهمم چیکار کنم از صبح هیچی نخوردم تمام استخوان م انگ ...

انشااله سلامت باشی چرا نمیری بیمارستان

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️