2777
2789
اخ آره منم ترسم از همینه یکی بود میگفت از ۷۵۰۰ به بالا دعوت میکنن  شما کدوم استانی؟

من اصفهانم‌ 

خب ما بالای ۷۵۰۰هستیم دیگه خداکنه دعوت بشیم میدونی چرا؟چون اگ مصاحبتو خوب بدی احتمال قبولی بالا میره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اصفهانم‌  خب ما بالای ۷۵۰۰هستیم دیگه خداکنه دعوت بشیم میدونی چرا؟چون اگ مصاحبتو خوب بدی احت ...

اره خداکنه دعوت کنن من عاشق فرهنگیانم😪😪

رتبت چند شد؟؟

اها بنظرت دعوت میشم

از انسانیا خبر ندارم..انشاءلله ک دعوت بشی.من ترازم8700تجربی هستش حس میکنم دعوت نمیشم.چون استانی شده و تجربیا زیادن

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
از انسانیا خبر ندارم..انشاءلله ک دعوت بشی.من ترازم8700تجربی هستش حس میکنم دعوت نمیشم.چون استانی شده ...

اره منم از همین استانی بودنش میترسم خدا کنه دعوت بشیم 

دوستان میشه برای نیت دلم و بهبود ی مریض کرونا دلتا یدونه حمد بخونید خواهش میکنم امام حسین اجرتون رو بده😔😔😔اگه خوندید لایک کنید دعاتون کنم

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️