2777
2789
عنوان

زیبایی

71 بازدید | 9 پست

خانوما من تو دوران عقدم و معمولا اقوام ما دوران عقد موهاشون رنگ نمیکنن..من میخام واسه عروسی یکی از اقوام موهامو مشکی رنگ کنم و برم صافشون کنم شلاقی بشن..پوستم سفید و صورتم تقریبا چاق و بیضی ..بنظرتون بهم میاد؟؟موهامم تا رو کمرمه

ار میاد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببخشید ولی بنظرم عروسی نری خیلی بهتره🍃

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مث بز نشم باز😂

😂😂😂ن سفیدی میاد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بنظر یه بار برو امتحانی انجام بده چون من یه بار واسه عروسب اینکارو کردم دیدم بهم نمیاد، منم پوستم سفیده صورتمم تپل بود اون موقع

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
ببخشید ولی بنظرم عروسی نری خیلی بهتره🍃

ناراحت میشن ..اقوام نامزدمن..عقدی دختر خالش نرفتم همه با من یجوری بودن تا یه هفته ..عقدی دختر خالش تقریبا بیست روز پیش بود ..اینا حالیشون نیس کروناعه

بنظر یه بار برو امتحانی انجام بده چون من یه بار واسه عروسب اینکارو کردم دیدم بهم نمیاد، منم پوستم سف ...

عه واقعا راس میگی چون اگ واسه عروسی بد بشه دیگ برگشتی نیس