سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
اینکه نخوابیدی پشت سرت چیز بگن؟؟ من و شوهرم بعد چندسال سختی بهم رسیدیم و یک وسال ونیمم عقد بودیم ولی هیچوقت توی این مدت نه اون خونمون خوابید نه من خونشون. چون حونوادم مخالف بودن و خودمم دوست نداشتم
اینکه نخوابیدی پشت سرت چیز بگن؟؟ من و شوهرم بعد چندسال سختی بهم رسیدیم و یک وسال ونیمم عقد بودیم ولی ...
بخدا مامان بزرگ و بابابزرگم خونه ما زندگی میکنن کلی دیوار موش و گوش داره همش با استرس حرف میزنیم باهم بعد بهشم گفتم باز میگه من اینجا بخوابم؟😑 یا تو بیا بخواب
بخدا مامان بزرگ و بابابزرگم خونه ما زندگی میکنن کلی دیوار موش و گوش داره همش با استرس حرف میزنیم باه ...
بعضی مردا انگار فقط واسه همین یه کار عقد میکنن که درجا طلبش میکنن. چخبرتونه یه کم باهم آشنا شین اینقده حرفای نگفته و جالب دارین وقتم واسه اون کارا زیاده. بری بخوابی فردا میای میگی حواسمون نبود از دستم در رفت فلان شد حواست باشه