2777
2789
عنوان

دوران عقد

172 بازدید | 15 پست

بچه ها من ده روزه عقد کردم اون میاد خونمون من میرم اما هم خودش هم خونوادش خیییلی اصرار میکنن شب بمون و بخواب اما من دوسندارم اینجوری

اونایی که تجربه دارن بیان بگن رفت و اومد تو این دوران چجوری باید باشه ک بعدا داستان درست نشه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بیشتر اون شب بمونه ولی توهم برو شب خونشون بخااب

اصلا ممکنه خود همسرت معذب شه که همه اش اون میاد

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
مبارکه. فقط هروقت دعوتت کردن برو اونجا. به هیچ وجه شب نخواب حتی اگه شب نشینی تا دیروقتم طول کشید بگو ...

اخه خونواده ی خودمم نمیذارن و بد میدونن ک اون بیاد بخواب حتی تا نصف شب هم بمونه میگن باید بعدش بره

چرا؟ اخه اونم نمیتونه اینجا بخوابه خونوادم مخالفن 

خب نخوابه . 

تا دیروقت ک باهمید بعدشم هرکس خونه ی خودش بخوابه. 

۹۰ درصد متاهلا حتئ مشاورای ازدواج نظرشون اینه ک نمونید .

بعدا پشت سرم چیز میگن میدونم 

اینکه نخوابیدی پشت سرت چیز بگن؟؟ من و شوهرم بعد چندسال سختی بهم رسیدیم و یک وسال ونیمم عقد بودیم ولی هیچوقت توی این مدت نه اون خونمون خوابید نه من خونشون. چون حونوادم مخالف بودن و خودمم دوست نداشتم

خب نخوابه .  تا دیروقت ک باهمید بعدشم هرکس خونه ی خودش بخوابه.  ۹۰ درصد متاهلا حتئ مشاور ...

چند روز پیش بش گفتم خونه ی ما شلوغه و مخالف هم هستن با شب خوابیدن ..‌ بدش اومد😕

اینکه نخوابیدی پشت سرت چیز بگن؟؟ من و شوهرم بعد چندسال سختی بهم رسیدیم و یک وسال ونیمم عقد بودیم ولی ...

بخدا مامان بزرگ و بابابزرگم خونه ما زندگی میکنن کلی دیوار موش و گوش داره همش با استرس حرف میزنیم باهم بعد بهشم گفتم باز میگه من اینجا بخوابم؟😑 یا تو بیا بخواب 

درصورتی ک اونم داداش مجرد داره 

بخدا مامان بزرگ و بابابزرگم خونه ما زندگی میکنن کلی دیوار موش و گوش داره همش با استرس حرف میزنیم باه ...

بعضی مردا انگار فقط واسه همین یه کار عقد میکنن که درجا طلبش میکنن. چخبرتونه یه کم باهم آشنا شین اینقده حرفای نگفته و جالب دارین وقتم واسه اون کارا زیاده. بری بخوابی فردا میای میگی حواسمون نبود از دستم در رفت فلان شد حواست باشه