2777
2789
عنوان

داستان عجیب زندگی من

291 بازدید | 10 پست

تو یه سفر جلو دوستای شوهرم دعوای بدی کردم و هر چی فحش و در وری بود بهش دادم و کلی ابرو ریزی شد 

۲ ماه خونه بابام بودم و شوهرم میگفت نمیخوام جدا شم اما نمیتونم تو یه خونه باهات باشم میترسم دوباره اونکارارو تکرار کنی بعد ۲ ماه بلاخره یه خونه جدا برای من گرفت تا موقت به مدت ۳ ماه اینطور زندگی کنیم و تا به من مطمین شه یا به قولی تنبیه شم 

۱۰ روزه که جابه جا کردیم اثاث و چند شب پیش اومد که واسم وسایل بیاره یکم بعد من خیلی مریض بودم گفت پاشو بیا بریم پیش من 

فردا ظهرش که از از سر کار اومد گفت کسی نیومد دم در به خنده گفتم چرا سارا اومد الکی اونم گفت اتفاقا اگه بفهمن تو اینجایی میکشنت منم خیلی عصبانی شدم پا شدم اومدم این خونه زنگ زد که اره اینجوری میخوای ادامه بدی من تو این مدت که واسم خونه گرفته خیلیی بهش حس خوبی ندارم 

گفت بعد ۳ ماه جوین نمیشیم اینطوری با این کارات گفتم نشیم حداقل جدا شدن واسه من راحت تر میشه با دیدن این رفتار تووو 

کامل سرد شده اون خونه ای که باهم توش بودیم هی میگه خونه من خونه من یا خیلی حرکات زننده دیگه وقتی رفت واسه من وسایل خونه بگیره خیلی چیزایی که تو خونه خودش هست نگرفت و ......

الانم که دیگه زنگ نزده بهم با اینکه من تو این شهر غریبم😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چه مدل زندگیه.من جداشدن روترجیح میدم

منم به خاطر اینکه خودم مقصر بودم تن به این کار دادم 

یا باید خونه بابام میموندم که نمیشد یا جدا میشدم 

اگه جدا میشدم دلم یه عمر میسوخت که خودم مقصر بودم

یعنی چی میخواین جدازندگی کنین وطلاق نگیرین؟ مگه میشه؟

یه مدت قرار بود جدا زندگی کنیم ۱ تا ۳ ماه 

اما با این حرکات رفتارش که گفت بعد ۳ ماه جوین نمیشیم 

بهش گفتم حداقل با این جدا زندگی کردن و دیدن رفتار تو دلم ازت کنده میشه و راحت تر میشه واسم جدایی