اسکل واسه شوهر کردن نگفتم کهه منظورم موقعیت اجتماعیه😅
من چیکار شوهر دارم 😐😐😂همون گفتم دیگه علاقه اول مهم تره دوتاش هم خوبه پزشکی سخت تره شیفت و این چیزا فیزیو تمیز تره طرح هم اجباری نداره مطب هم بزنی درآمدش خوبه اول اینا رو در نظر بگیر بعد پرستیژ ، میگم بستگی به آدمش داره یعنی دیدگاها متفاوته یکی میگن فلانی دکتره خیلی بالا مبینتش نمیگم پایین یعنی زیاد از حد میارن بالا
الان من از خون میترسم و فضایه بیمارستان ولی عاشق پزشکیم ولی میترسم برم توش و بخاطر فشار زیادی که بهم ...
من خودم از خون بدم نمیاد ولی از فضای بیمارستان اصلا خوشم نمیاد یا شیفت و تنش و کار زیاد برای همین دارو انتخاب کردم تو هم همه چیزا رو بسنج البته میگی از خون میترسی و فضای بیمارستان بنظرم فیزیو بهتره برات فشار کاری و درسش هم واقعا سنگین تره پزشکی کلا میتونی نکات مثبت و منفیش برای خودت بنویسی روی یه کاغذ بعلاوه توانایی خودت بعد انتخاب کنی درباره درسای دانشگاهی و تخصص و شاخه های هر رشته هم تحقیق کن
اخه خیلی پزشکی رو دوست دارم... به علاوه اینکه پرستیژ و شخصیت بالاتری هم داره
راستش نمیدونم بنظر من همش برمیگرده به خودت حتی شخصیت اینکه آدما چجوری باهات رفتار کنن و تو رو چجوری بینن نه صرفا شغلت، خب میگم که قشنگ مطالعه کن دربارش ببین میتونی با خون و فضای بیمارستان کنار بیایی
ولی من در عوض به چالش کشیدن خودمو دوست دارم شیفت زیاد درس زیاد و....
منم به چالش کشیدن خودم دوست دارم ولی کلا به پزشکی علاقه ندارم و نمیخوام هم بیشتر وقتم درس بخونم کارای دیگه هم میخوام انجام بدم دارو هم درس داره ولی خب به نسبت پزشکی کمتره و من جدا از علاقه برای مهاجرت داروسازی انتخاب کردم چون تحقیقاتی راحت تره به نسبت
منم به چالش کشیدن خودم دوست دارم ولی کلا به پزشکی علاقه ندارم و نمیخوام هم بیشتر وقتم درس بخونم کارا ...
اره بابا مگه ادم چند سال عمر میکنه بری فیزیو کلا ۴ سال بیشتر نیس بعدشم میری سر کار و پول در میاری ولی من چون از زندگیم راضی نیستم و گتد بوده زندگی میخوام بقیشم تو درسو سختی و ... بگذره تا انشالله مرگم فرا برسه
اره بابا مگه ادم چند سال عمر میکنه بری فیزیو کلا ۴ سال بیشتر نیس بعدشم میری سر کار و پول در میاری ول ...
خب بستگی داره مثلا من کنارش میخوام چند تا زبون یاد بگیرم طراحی ادامه بدم موسیقی و کارای اینجوری همش نمیخواد که درس باشه بعد های دیگه هم هست فیزیو هم خودش خوبه چهار سال درس کنارش میشه کلی کار کرد کلا همش نمیخواد زندگی سختی باشه آدم میتونه لذت ببره تا اون موقع تو هم کنارش ببین چیا علاقه داری انجام بده ناامید نباش