2777
2789
عنوان

خدایا نمیتونم دیگ

84 بازدید | 7 پست

خودمو شوهرم ازشنبه هفته پیش یهو تب و بدن درد لرز شدید گرفتتمون مخصوصا از کمر ب پایین تمام استخوان هام تیر میکشید .واقعا میگم مرگ رو ب چشمای خودم دیدم.حالا بی حالی و حس سنگینی کل بدن هم دارم از دیروز هم کلا حس بویایی و چشایی رو از دست دادیم مزه هیچی رو نمی‌فهمیم .بی اشتهایی شدید اصلا نمیتونبم چیزی بخوریم.تواین مدت هم بچهامون پیشمون بودن .نگران اونام خیلی اگ مریض شن چ خاکی تو سرم کنم😭😭😭

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

چیکار کنم خدا منو بکشه ن خوب میشم ن میمیرم راحت شم.اگ اتفاقی بیفته واسه بچهام چیکار کنم می‌میرم

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب حق امام حسین خدا بهتون سلامتی بده.

ممنون توروخدا دعا کن برامون

اصلا نگران نباش و نترس کلا استرس سمه براتون فقط داروهاتو بخور تقویتی و مایعات زیاد تاپیکای قدیمی رو سرچ کنی چیزای خوبی دستت میاد ان شاءالله هرچه زودتر سلامتستونو یدست بیارین در مورد یچه ها اصلا نگران نباش معمولا خفیف میگیرن یا ناقل میشن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

گلم منو مادرم هم همین دوران گذروندیم ایشون که تو حالت نیمه هوشیار بودن منم هرشب میگفتم خدا نمیدونم چمه مرگ دارم میبینم

ولی دورش که بگذره سریع خوب میشی گلم تنها توصیم اینکه استراحت کن فقط غذاهای چرب اصلا نخور عصاره گوشت اب ماهیچه بخور ویتامین ب بخوز

چیکار کنم خدا منو بکشه ن خوب میشم ن میمیرم راحت شم.اگ اتفاقی بیفته واسه بچهام چیکار کنم می‌میرم

عزیز جان ب دلت بد راه نده و سعی کن ب خاطر بچه هات قوی باشی و روحیه ات رو حفظ کنی.

تا میتونی ب خودت برس.میدونم اشتها نداری ولی ب زور هم ک شده غذا بخور.ویتامین سی مصرف کنید.ب بچه ها هم دمنوش آویشن بده،گلاب بده بخورن،سوپ درست کن زنجبیل بریز توش هم خودت بخور هم بچه ها.ان شاءالله  خیلی زود خوب میشی گلم.